Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.802
- 2.599
- 1.618
Hepimiz biliyoruz ki son gün Oulai gelecek Avrupa’dan adam alamaz bu beceriksiz yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zakaria ugarte keita hepsinin gelme ihtimali var haritalara gore ama fos
![]()
Seninle anlaşamayacağımız çok belli. Her düşmesini, sekmesini endişeyle izlediğimiz Lemina' nın olmadığı yahut formsuz olduğu her maç orta sahamız, KG-GB-Kocaeli-Antep gibi zayıf takımlara karşı bile helva kıvamına geliyor. Bunun geçen sezondan görülüp ikamesinin alınması gerekiyordu; yaz transferinde en azından U23 kontenjanı kullanılabilirdi. En kritik maçlarda orta sahada ihtiyaç olmasına rağmen stoper oynattı işte; daha ne anlatıyorsun yahu?Leminanın performansı konusunda katılıyorum, ancak takımın oyununu çözmüş, adapte olmuş ve PLde oynamış bir oyuncu. Bu oyuncuyu kesebilecek bir adamı kulübü göndermek istemedikçe Ocak transfer döneminde almak çok zor. Zaten CL seviyesinde max 4, min 2 maçımız kaldı, kalanı Süper Lig olacak. Bu dönemde Leminayı her 3 maçın ikisinde kullanmamızı sağlayabilecek bir genç bulabilsek olurdu, ama bizim taraftar ve kulüp ortamımız buna hiç uygun değil. O yüzden topu ayağına aldığında saçmalamayacak kadar tecrübeli bir isim almak da mantıksız değil.
Kadro planlaması konusunda da size hiç katılmıyorum. Kadro gerçekten iyiydi, fakat üst üste inanılmaz sakatlıklar ve cezalar aldık, bunları kimsenin öngörmesi mümkün değildi hoca da dahil. Singo konusunda da hiç katılmıyorum. Varsayalım ki Singo yerine Fenerin aldığı Semedo gelseydi, ve biz o parayı başka bir stopere verseydik Davinson-Apoyu yine bozamayacaktık çünkü takımın tandemi. Ayrıca Singo da oynadığı her maçta inanılmazdı, yatırım yapacaksak Singo gibi hem CL hem üst düzey tecrübesi olmuş adamlara yapmak lazım. Burada tek sorun aynı yerden iki kez sakatlanması oldu. Yoksa mükemmel bir adam bence.
Çabuk çıkar sırada milyonlar var.Svanbergi alanın şerefine sokayım
Biz artık orta yaş üstüyüz o kadar çabuk olmazÇabuk çıkar sırada milyonlar var.