- 18 Temmuz 2009
- 82.311
- 240.705
- 5.263
Point otel eylemleri tekrar başlanmalı, Svanberg havalimanında karşılanıp, geri gönderilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle zatenDemek oyunları sofascore’dan bakıp öneriyordun ulan Deniz
Tebrikler dostumBu iş yeni bir Cuesta vakasına doğru gidiyor.
Point otel eylemleri tekrar başlanmalı, Svanberg havalimanında karşılanıp, geri gönderilmeli.
Bunu söyleyerek bu topluluktan biri olmadığını mı iddaa ediyorsun yani? Bu adamın şu şartlarda ihtiyaç duyulan “profil” olmadığını anlamak için futbol uleması olmaya gerek yok. Elle tutulur bir yanı yok.Çoğunuzun bilgisi yok adam hakkında (benimde yok)
İzleyip çöpleyene ok ama sırf burda 10 kişi kim bu çöp dedi diye bokluyosunuz
10 kişi oha müthiş olur diyip güzelleseydi alın bu adamı harika derdiniz
Aynen o bende her hafta izliyorum herif tam bi hayalet boyuna göre havada 0,Yani abi bundesliga yi çok iyi takip eden birisi olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim „Cuesta‘nin orta saha versiyonunu aldık“
Muhtemelen bunun yerine Eyüp Aydinin üzerine durmak ve pratik tanimak bile daha mantıklı olurdu
%100 hiç bir numarası yok Svanbergin dümdüz oyuncu.Aynen o bende her hafta izliyorum herif tam bi hayalet boyuna göre havada 0,
Bu nu sirf menajeri para alsin diye almiyorlarsa serefsizim bak
Cuesta buna benzer şeyler yazmıştım, sonradan çok mahcup olmuştum açıkçası. Topçuya gelince, hiç tanımıyorum.Çoğunuzun bilgisi yok adam hakkında (benimde yok)
İzleyip çöpleyene ok ama sırf burda 10 kişi kim bu çöp dedi diye bokluyosunuz
10 kişi oha müthiş olur diyip güzelleseydi alın bu adamı harika derdiniz
Birsey degil, her gecen gun daha kotusune gittik ve en sonunda en kotusunu aldik.topcu begenmıyordunuz arkadaşlar
etme bulma dünyası işte
en kötüsü geliyor
keşke 2 gün önceki elemanı alsaydık