Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina zaten cezalı hem Juve hem Rize maçında. Patlayacagiz haberleri yok. Artık Keita mı olur Magassa mı olur Wieffer mı olur mutlaka gelmeli 2 güne.
Adam futbolu hiçbir şekilde ortasahadan okumuyor. Onun için gereksiz bi mevki. Ver apoya vursun ileri transit geçilsin, savunmada da önde presle alamazsak stoperler alır diye düşünüyor, ortasahada oyunu kim kurgulayacak abi ne gerek var

Langin ikinci yarı rolantiye alması bariz bilegindeki ağrılar

Transferi taraftarın yaptırdığını yine itiraf etmiş

Okan Buruk: "Taraftarlarımızın isteği doğrultusunda büyük çalışma yapılıyor. Bazen başarılı oluyorsunuz, bazen olamıyorsunuz. Ben en iyisini almak istiyorum yani. Kadromda iyi oyuncularım var, onların seviyesinde almak istiyorum."

Komedi bi adam ya bu vallahi komedi
Dostum her maç önü her maç sonu fail açıklamalar görmekten bıktım

Biz bu adamdan ne zmaan kurtulacağız bunaldım artık, aşırı yordu karakter olarak

Ondan daha çok yoran tek şey ise muhabirlerin bunun açıklamalarını (gülerek) ibaresiyle yazması

1 oyuncu bu sezona yeter zaten ama o 1 kim olacak o önemli işte

ederson çeksen herkes ok ama sen gidip vermereen zart zurt çekersen kurtarmaz

öyle ya da böyle torreira/lemina/sara ile 3 ortasaha var zaten benim için citydeki felaketten sonra ilkay yok hükmünde ama ne yazık ki okan o herifi hala os rotasyonu olarak görüyor

Tüzemen bi gecede bütün takımı yeniden kurdu anasını satayim

Bunlar transfer yapamaz.
Kaliteli olacak
Kariyerli olacak
Genç olacak
Bedava olacak
Oyuncu da extra çaba sarfedecek Gs ye gelmek için.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence o parasına bakmadan oyuncu alacağız lafı Okan’ı patlattı, kesin yönetimde isyan çıktı bu lafa, Okan da yedi fırçayı.

Zamanında Hamza, Umut’un sözleşmesi otomatik uzayınca, uzamasa da ben uzatacaktım diye kovulmuştu, benzer bir mevzu oldu.
O sözden mi bilmiyorum ama fikir ayrılığı yok falan işleri tamamen yalan. Çok belli arada fikir ayrılığı olduğu. Hatta transfer falan yapılmayacak bence. Açıklamalardan onu anladım ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt