Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
night rage GIF

Az daha beklerlerse
Onyedika gözümüzde Yaya Toure gözükecek

Evet ama seçim öncesi en büyük kozunu para harcamayarak oynayan adama al bizim kozumuz demelisin. Her maç isliklanmaliydi bu transfer dönemi
O koz kulübe zarar verir sadece. Sen git stada orada tüm stad inlesin. Localarından çıkamasınlar, yönetim binalarına bir git oradan çıkmaya tırssınlar. Bunlar yapılınca zaten sonuç alınır. Bunlara rağmen sonuç alınmazsa senin dediğin son çare olur. Orada çünkü en çok zararı kulübün kendisi görüyor.

Yönetimin şeyinde CL falan yokmuş bir de hedef Avrupa'da başarı diye yalan konuşmaları varya. Lemina'sız Juventus maçında göreceğiz takımı.
Dayı 2 sene burada ben ne diye yırtındım avrupada 2. turlarda bile isteye takviye yapmayan adamlar bunlar. Her ocak aynısı, bir kere sekse şurada 2 kere tur atlamıştın bu sene de 3.
Bile isteye eksik bölgeye almayacaklar adam sonra da elendik ah vah. Yazın da hedef avrupa diye mal taraftara yine hayal satarlar ta ki transferin son gününe kadar oyalayıp aptalın birine ederinin 3 katını verene kadar.

Bu kadar rezil bir ekip görmedim ben uzun zamandır.

Bunlar cebinden 5 kuruş para koymayan adamlar. Bak seçim yüzünden transfer yapmıyor neden çünkü ekstra kolaylık sağlarsa secilmezsem alamam dediği için. Sen maddi destekte bulunma gelirlerin düşünce bakayım durabiliyorlar mi orada boş stadı görünce nasıl indiriyorlar onu ordan
Dedigini anlıyorumda burası Dursunun özel şirketi değil bu tepki sürdürülebilir bir tepki olamaz. Statta aleyhinde istifa denmemesi tepki olmamasi hata denebilir ancak. Ama dursun var diye maça gitmesin adam burasi Dursun sk degil.

Toplantıdan Eyüp Aydın çıktı. Akıl transferi..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt