Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.703
- 14.767
- 1.398
ruiz gelsin eşşek gibi anırırım imkansız bi transfer hele ki avrupa'da transfer dönemi bitmişken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşırmıyorum 12 yıllık hasrete bu kadar yaklaşmışlarken parayı düşünmezler artık.Yani 36 yasindaki Kante icin 4m euro bonservis + Nesryi bonservisi (yaklasik 15m)
toplam 20m euro bonservis desek, 15m maas toplam pakket 45 falan bulur xD
Dumfries Ömer'den bir bilgi getirdim.
Kıymetli hazirun fanlara yapılan bu muameleden ziyadesiyle memnundur eminim ki.Bu kadar taraftarını salak yerine koyan , taraftarına kazıklanacak müşteri gözüyle bakan bir yönetim saha gelmemiştir. Seçimde bu adamın fişinin çekilmesi lazım artık.
Gunu kurtarma transferi, lookmani alamadik bari kante cekelim.
Ne kadar sinirlenmiştir Leverkusen yönetimi, kiralık teklifi görünceBuchi Laba: "Galatasaray geçen hafta Loic Bade için teklifte bulundu ancak Bayer Leverkusen tarafından hemen reddedildi. Şu an için satılamaz olarak değerlendiriliyor."
Kıymetli haziruna da sokayım af edersin...Kıymetli hazirun fanlara yapılan bu muameleden ziyadesiyle memnundur eminim ki.
Oulai eşeğine 40 vereceğimize dünya yıldızlarından birine verelim diyemi düşündüler acabaDumfries Ömer'den bir bilgi getirdim.
Bi de düşünsene bunca para döktükleri kante pekte biseyi degistirmez ve ismail yedekte diye puan bırakırlarsa ne olur4m + nesyri = kante mi. acayip kazık yemişler
Maymun mu yapalım anasını satayımAvatarlarınızı falan degistirin bişeyler yapın döngüyü kırın öyle beklemeyin arkadaşlar