Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.106
- 12.315
- 1.823
Messi transferinden yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçildi haberi gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynadı geçen hafta, ne olduğunu gördük. Forvette yok olup gidiyor. On noda verimli talişka.Talisca oynar gerekirse. Adamlarda oyuncudan bol ne var.
Aslında varya komik kulübüz ha her skandal oluyor, muhabiri ayrı sıkıyor, hocası ayrı sıkıyor, başkanı ayrı sıkıyor hepside birbirine inanıyor.
Burak elmas dursundan daha iyi baskandi. Floryayi geri kazandırdı, bu ne yaptı, 3-30 paraya geri satıp daha fazla borclandirdiBizlm taraftar Dursun un son gidişini hemen unutmuş
Burak elmas o kadar kötüydü ki geri geldi dursun yoksa klubun kapısından geçemezdi
sucuklu yumurta yıyorumdegisgtir sunu pp ya
Oyun tarzını ona göre evirir sahte 9 oynatırlar. Ellerinde taktik değişime uygun adam çok.Talisca demarke halde ceza sahası dışında topla buluştuğunda birşeyler yapabiliyor. Santrafor oynadığında görmedim bir numarasını henüz. Ki dediğin gibi Talisca oynayacak santraforda. Yeni aldıkları Sidikli nasıl acaba ?
Fener alirUgarte'nin ayrılma ihtimali doğdu.
(Ben Jacobs)
Umarım öyle devam eder, ben mutlu olurumOynadı geçen hafta, ne olduğunu gördük. Forvette yok olup gidiyor. On noda verimli talişka.