Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.315
- 60.184
- 3.473
nhaga ve oulai arasında 30 milyonluk fark mı var şimdi
2si de yarım sezonluk topçu
allah belanızı versin
2si de yarım sezonluk topçu
allah belanızı versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mason forumda offline birazdan Tolgahan hesaptan offline olup forumda online olursa mason=tolgahantolgahan burayı okuyup senaryo sıkıyor
gözde gineli
kim
%100. Dursun’un pis islere katildiginin kaniti olur bu. Insallah Oulai olayi yalandir. Bu arada adam 6 numara bile degil. Sacma sapan isler. Trabzonu borctan biz mi kurtaracagiz. Dursun git kendi sirketinin parasini harca!Art niyet aranır, siyasiler işin içinde olma ihtimali %70-80 hele ki Trabzon'un ödemeleri düşünürsek işin o noktaya gidebileceği biraz belli oluyordu.
Barışmasak da hafif buzlar erir
Duş nasıldı? Rahatladin mi dostum, sinirler gevşedi mi birazSana dm den atarız renktaş ayıp ettin
Fabian ihtiyacımız olan adam ama sanmıyorum alabileceklerini zaten dolmadı mı süre?Soungoutou Magassa
Fabian Ruiz
Deniz Gül
Ümit Aktağ
gelsin, dursun özbek istifa diyeni bizzat ben kesecem.
![]()
Ertugrul makam araciyla getirir kemerburgaza eger teklif dogruysa
Trabzonspor'u kalkındırıp alt yapı tesislerimizi geliştiyoruz.Oğlum biz ts ye sahte para mı veriyoruz acaba
Pamuk gibiyimDuş nasıldı? Rahatladin mi dostum, sinirler gevşedi mi biraz
Bu transfer olursa Dursun ibraz edilmemeli. Hatta mahkemeye verilmeli.Ya dalga mi geciyorsunuz para harcamak istemeyen adam söz konusu trabzon olunca sacma sapan rakamlar teklif ediyor
Kimin parasini kime aktariyor bunlar