Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.917
- 7.522
- 1.918
transferi kapattık demeye yüreği yetmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna ne diyorsun?
Israrla 30 milyonluk bonservis 5 milyon maaşlı adam bakmazlarsa maaş öderler.Yahu abiler parasızlıktan transfer yapılamıyor muhtemelen maaşlar bile zor ödeniyor siz Messi diyorsunuz . Biraz gerçekler lütfen. Takıma 6 no alın yönetim bu vebalin altından kalkamazsınız...
Bu allah bilir utanmadan gidip nico paz falan istemiştirokan buruk;
''Hangi oyuncuyu sorsak 15 milyon euro diyolar. Paranın gerçekten inanılmaz yükseldiği ortamda bazen de bu finansal zorunluluktan dolayı kadronuzu çok geniş tutamıyorsunuz... Sezon başında yaşadığımız şeylerden biri buydu."
''Kadromda iyi oyuncularım var, onların seviyesinde almak istiyorum."
''Elit bir genç oyuncuyu buraya getirmek zor oluyor.''
genç yetenekli oyuncuyu kiralayın o zaman az paraya olacalsa ama hoca kadrodaki oyuncular kalitesinde istiyorum demiş, gencin bile elitini istiyormuş yani onun bile nerdeyse ''olmuşunu''.biraz daha fazla biz pişirsek mesela
Yunus şu haliyle zaten kesilirbi mac sunu izlesek futbola doysak
osi
lang-asprilla-sane
sara-lemina
Çünkü ordan alırsan taksit felan olur diyeNeyse en azından 40 milyona oluai kazığı yemeyeceğiz, hoş madem 5 kuruş para yok neden gidip şu hamsilerin ağzını açıp kafa şişirdiniz orası da ayrı mesele