Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.852
- 40.619
- 3.413
Yorumlara bakiyorum %98i hakli. Bravo dursun herkesi kenetledin kendine karsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip bir adam. Yanındaki herkesi kandırdı. İnsanlara açıklama yaptırdı şöyle adam alacağız böyle para harcayacağız diye. Son gün kiralık adam kovalıyor.Yorumlara bakiyorum %98i hakli. Bravo dursun herkesi kenetledin kendine karsi
Gsye direkt katkı verecek OS lazım 18 yaşında çocuk kovalıyor
Fbnin net oğlu net forvete ihtiyacı var hayatı boyunca 10 gol atmamış velet getiriyor 3 tane net 6 nosu varken kante alıyor bi dünya maliyete
Şu 2 kulüpten daha kötü para harcayan takım var mıdır sanmıyorum belki bjk
Daha komik bi fikir duymadım boylu poslu diye ortasaha oynayabilecek sanılıyor6 no oynayacak Singo gibi bir degere sahibiz karalar baglamayin !!
Daha komik bi fikir duymadım boylu poslu diye ortasaha oynayabilecek sanılıyor
Benim tarzım degil cok bilgim yok hocam ama bence defansif adamın yanında gelebilirNhaga istatistikleri iyi mi
Yaw davi bırak ortasahayı 20 metre solda oynayınca götü başı dağılıyor bi de OS oynayacak he miZamaninda Chedjou icin de dendi hatta oynadi da 2-3 sefer rezildi ..
Bir kere Singo Davinson falan sakar adamlar o bolgede oynayabilmek icin cevre kontrolun cok iyi olmali pas hatan minimum olmali..
iyi on libero performansi veren 2 stoper hatirliyorum Stones ve David Luiz hatta Stones baya baya maca da cikmisti..
Donk zaten 6 idi de biz stoper yapmamış mıydık ya? Yanlış mı hatırlıyorum şimdi beynim bana bir oyun mu oynuyor? Hoş FT o dönem o kadar karıştırdı ki takımı, forvet oynamisligi da vardı donkunSingo'dan müthiş bir 6 no olur diyorum.Uzun boylu hızlı teknik genç dinamik.Hava toplarını toplar arkaya kaçırılan topları süpürür süpriz ileri çıkışlar yapabilir kornerlerde kafa golü atabilir.O kalite singo'da mevcut.Zamanında terim donk'u 6 no yapmıştı çokta başarılı olmuştu.Boşa 6 no arıyoruz elimizde böyle bir cevher var denemeliyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sinir bozucu yedek de yokRize maçına torr sara ilkay ile çıkıcaz.
Devre arasi transfer döneminde iki nokta atisi transfer var
Biri musaba
Digeri de olaitan olur
Bjk cok iyi topcu aldi
Fatih hoca yerel lig den topcu almayi tercih ediyordu,görev de olsa ikisini da asla kacirmazdi