Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu can armando inş yabancı sınırında yer kaplamıyordur.6 almak varken buna kontenjan harcanırsa küfür şov var

bu adam kocaelinde kiralikmis clermontun oyuncusu, bas parayi al gel iste ya.

SON DAKIKA

N'Golo Kanté bugün Al-Ittihad'ın antrenmanına katılmayı reddetti ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini yeniden söyledi. [@JacobsBen]
saf falan gözükoyrdu da karaktersiz ,şerefsiz,soysuzun önde gideniymiş.Bir tane video vardı parayı gördün gözün mü açıldı diye tam buna ithaf edilmiş

Nhaga'yi bile zorla bitirdik ya inanilmaz..Cok net soyluyorum sozlesme imzalanmadiysa su dk saran elimizden alabilir o kadar kolay transfer ne olacak 3 krs fazla sikardi...
Muhtemelen tsnin verdiginin fazlasina aliyoruzdur ..
Menajerlerin elinde oyuncak olmusuz resmen..Su takimin reklami bile yeter cogu oyuncuyu cekmeye ..
Su muthis imkanlar- bir sekilde kazanilmis basarilar erden timur gibi bir vizyonerin elinde olsa fenerle 10 yillik ucurum acardi

Bence gece 10.00 dan sonra bir aksiyon olur

Nedense ruiz ihtimali killandiriyor beni
Bu foruma üye olmadan önce transfer haberlerini takip etmek için misafir olarak geziniyordum. Olmasını istediği şeyi, gerçekte olanın yerine koyan 1 numaralı kişi olduğunu gördüm. Fabian Ruiz gibi adamı planı programı olmayan adamlar son dakika getirecek. Bunun bahsi olsa 1'e 10.000 falan vermesi lazım

Yanliz nhaga isi de yatmis olabilir. Tomgahan haric kimsd bitti yazmadi

F. Ruiz haberi düşecek, ezikler ağzını açamayacak istifa diye ağlayacaklar, tüm momentum bize geçecek, UCL de gündem olup Juveyi eleyip GALATASARAY şöyle geliri var böyle iyi yönetiliyor, herkes tercih ediyor vs vs tüm dünyanın psikolojisi ile oynayacağız, hadi kiralayın şu herifi yakalım her yeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt