- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
bu can armando inş yabancı sınırında yer kaplamıyordur.6 almak varken buna kontenjan harcanırsa küfür şov var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eklenecek 3. Kişi son dakika süpriziyle metehan yerine ozan kabak olabilir kutucu listede kalabilirNhaga'nin eklenecegini sanmam.
Fifa reddetmişyine kante muhabbetleri çıktı , olumluya gidiyor diyorlar süreç , kim bilir yavşaklar neler vadetti
SON DAKIKA
N'Golo Kanté bugün Al-Ittihad'ın antrenmanına katılmayı reddetti ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini yeniden söyledi. [@JacobsBen]
Kadro dışı loodingSON DAKIKA
N'Golo Kanté bugün Al-Ittihad'ın antrenmanına katılmayı reddetti ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini yeniden söyledi. [@JacobsBen]
saf falan gözükoyrdu da karaktersiz ,şerefsiz,soysuzun önde gideniymiş.Bir tane video vardı parayı gördün gözün mü açıldı diye tam buna ithaf edilmişSON DAKIKA
Bu foruma üye olmadan önce transfer haberlerini takip etmek için misafir olarak geziniyordum. Olmasını istediği şeyi, gerçekte olanın yerine koyan 1 numaralı kişi olduğunu gördüm. Fabian Ruiz gibi adamı planı programı olmayan adamlar son dakika getirecek. Bunun bahsi olsa 1'e 10.000 falan vermesi lazımBence gece 10.00 dan sonra bir aksiyon olur
Nedense ruiz ihtimali killandiriyor beni
İlkayı anlarımda Kaan nasıl hala forma giyebiliyor okana düşman olmamın en büyük nedeni şu kaan denen herif.Umarim bitik ilkay ve dombili kaan yuzunden Nhaga'nin sureleri az olmaz ..Su cocugu en azindan son 20-30 dk izlemek isterim