- 31 Aralık 2015
- 14.861
- 9.734
- 1.588
Valla isteyenle sabaha kadar tartışırım 6-8 farketmez topsuz oyunda olmayan herhangi bi orta saha oyuncusuna 30-40 vermek enayilik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang nedense aklımda 24 diye kalmış tabi o uçup kaçtığı zamanlardıCan Armando (18)
Ngaha (18)
Asprilla (22)
Lang (26)
Bebeler bittiyse gerçek transferlere başlayalım.
Hoca bunu göremiyorsa bıraksın gerçekten. Bize en elzem transfer şuan 6 . Torerira orjin 6 olmasına rağmen oynayamıyor o bölgede artık kesinlikle. Hatta 8 bile eksik kalıyor da o başka bir konu artık. Lemina yokluğunda Juve maçına 6 'sız çıkmak intihar.6 yokken hoca gidip stoper aldırırsa hoca da juve maçını satanlar içindedir
istatistikleri fena degil. ikili mucadele kazanma ve basarili dribling oranlari iyi. pas yuzdesi cok dusuk olmasina ragmen xA ve key pass rakamlari kotu degil. gelisebilir gibi duruyor.Valla onu burada gelip maçlarda görmeden söyleyemem... Berkan ın bir dönem rakip karşısında yaptığı jogging e göre müdahalesi var... ama sanmıyorum ya kafa kafaya giderler. Ha bana diyorsan ki Berkan ı beleşe gönderdin buna 7 veriyorsun haklısın... Berkan kalsaydı madem dersin... Berkan gitmek istedi desem... valla ben mantık görmedim. Dediğim gibi inşallah yanılırım. 5 dk lık bir video dan yaptığım çıkarımdı bu... hoş iyi dediğim bir çok adam da kötü çıktı... buna da birşey diyemem...
Salihim fotoğrafçılığa mı başladın ne de güzel çekmişsin, herhalde maaşını puma veriyor
Can Armando (18)
Ngaha (18)
Asprilla (22)
Lang (26)
Bebeler bittiyse gerçek transferlere başlayalım.
Yaza gelir. Vefa gösterdi kulübüne o yüzden kaldı.Ozan Kabaki alıp libero bile oynatirdim juventusa karşı valla.topla gider,teknik,iyi kesici
Topsuz oyun ne demek?Valla isteyenle sabaha kadar tartışırım 6-8 farketmez topsuz oyunda olmayan herhangi bi orta saha oyuncusuna 30-40 vermek enayilik.
Denis veya Alpha Toureyi alip gelsinlerBize halen orta saha lazım.
Sanchez - Singo
Lemina - Abdülkerim