Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
Her sene aynı aptallığı yapmak büyük beceri ister.Yav herifler tepki olmasa svanbergi alacaktı siz hala fabian ruiz diyorsunuz.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene aynı aptallığı yapmak büyük beceri ister.Yav herifler tepki olmasa svanbergi alacaktı siz hala fabian ruiz diyorsunuz.![]()
Neden gidiyor abi şampiyonluk tam olarakKalite topçu alın şampiyonluk gidiyor alooooo
genduzi nie tırt heis
Kante 35 yasinda kariyerine kimse birsey diyemez ama oyuncu kistasi yanlis.İlkay da 35 yasinda kariyer olarak Kante den bir farki yok ama yas gecince birsey olmuyor.Salih yerli olarak degerlendirilebilir.Adamlar kante aliyor biz salih mi .d
Before
Bi de denildigi gibi edsonun bonservisi zorunluysa.Bunlar Geunduzi yi niye aldı. Edson zaten gereksiz duruyor şuan. Anlamsızca işler.
Onu geçen düşündükte dünyada oyun zekası yüksek 10 numara pek kalmadı.Ben açıkça İspanyol oyuncuların bizim ülkemizde çok tutmaması üzerinden yorumlamıştım asensio'yu ama yanılmışım
Forvet olayında da bunlar Nesri'yi dahil edemediler takıma
Onu kullanabilseler bizden daha iyi olacakları kesindi
Şimdi de piatek filan konuşuluyor bence nesri kadar etki etmez
Biz ise bir türlü Mertens'i açığını kapatamadık
Onu kapatsak yine avantaj bizde olur
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen kimlere yazdırıyorsun olm bunlarıSaran, kendine kahraman hikayesi yazmaya pesinde. Cephanede son kurusa kadar harcayip, sampiyon olmak isteyecektir.
Zaten yazin komple birakiyor.
Lemina , torreira ve sara haricî orta saha yok. İlkay bitmiş. Lemina desen yarı sakat. Bizim Yönetim şampiyonluğu sattı başka açıklaması yokNeden gidiyor abi şampiyonluk tam olarak
İsmaili saymıyorlar ama bizimde dahil ligin en formada orta sahası.inanılmax katkısı var fenere.Aptallar kesecek bunu,,Kante var bir de simdi
Transfer yangını ok her türlü haklı.Lemina , torreira ve sara haricî orta saha yok. İlkay bitmiş. Lemina desen yarı sakat. Bizim Yönetim şampiyonluğu sattı başka açıklaması yok