- 30 Ağustos 2009
- 30.280
- 20.300
- 2.593
Ne Messi ile Ronaldo Galatasaray'da mı bulusuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bide son gune kac gun var.. biraz bekleseler ne olacak sanki..Bu Marsilya harbi salak, 30 milyon bonservisi olmayan topçu alıyorlar.
Kevgir etmişler keitayiMandela Keitayi ekmek bandik
Gelse bi Oulai yi isterim.. ama hocanin konusmasindan sonra anca bi 35 yasindaki bir orta sahaya para gomeriz artik.. en fazla 15 milyon €Piyasa da orta saha kalmadi
Super lig den bir oyuncu gelecegini düsünüyorum artik bu saatten sonra
Suan izliyorum, 3. macini falan.Keita'yı adam gibi izleyen var mı, samimi soruyorum
Adam gibi izleyenlerin alayı teknik olarak çok kötü diyordu, gider alırız öyle çıkarsa bugün burada şöyle böyle iyi diyenlere tek tek saplarım.
Keita'yı adam gibi izleyen var mı, samimi soruyorum
Adam gibi izleyenlerin alayı teknik olarak çok kötü diyordu, gider alırız öyle çıkarsa bugün burada şöyle böyle iyi diyenlere tek tek saplarım.
Alper onu demez de bu Hakan manyağı diyebilir.
Yakalasam 1 kaṣik suda bogacam hepsini. Beklentiyi kendileri yukseltip sonra kendi kendilerini bahane uretiyorlar. Vallahi biktim bunlardan. Insallah tez vakit de defolup giderlerÇok fena kızgınım serdar elit oyuncu alacaz para mühim değil diyen gene kendileri değil miydi
6 numaranın hem teknik hem ikili mücadelesi iyi hem hızlı olanı 60-70m. Her oyuncunun kusuru var, kusursuz oyuncu mu arıyoruz. Her maç 7 üstü oynuyor genç asker oyuncuKeita'yı adam gibi izleyen var mı, samimi soruyorum