Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan betis altimira'yı niye kiraya versin?

bu kadar sersem olabilir misiniz harbiden
süreci yöneten gardi demişlerdi, değil herhalde
Gardi ile bizimkilerin arasına Ali Dursun denilen müptezel menajer girmiş. Özbek ve Ali Dursun ikilisi Gardi'yi pasifize etmişler. Birinci elden kaynak ve Kavukçu'yu ne kadar sevmesemde Gardi'ye tekrar başvuran Kavukçu olmuş.

Aynı gazeteciler/muhabirler yine ufurmeye başladı. Bu saatten sonra kimseyi alamazlar. Bedava verseler bile maaşını biz ödemek zorundayız diye kabul etmezler.

Şu çok harcadık mevzusu bayağı komik. Bir kere pazarlık yapmayı bilmiyorsunuz. Önüne gelen 20-30 istiyor.
Dünyadaki tüm topçular 20-30 mu? Yani ne satış konusunda beceriniz var ne alış.
İsmi geçen her topçuya 20-25ten kapı açılması doğal.
Her kulüp kendi menfaati için yüksekten açar çünkü gidip transfer kapanmışken adamdan topçu istiyorsun

Yani bu iş bilmezlik can sıkıcı. Bu yönetime kalsa Boey 20 euroya yuvadan uçuyordu
Erden Timur olmasa ne olacaktık kim bilir?

Başarılı adamsan, GS lehine iş yapabiliyorsan buyur PR ını yap kardeşim. Ben ona takılmıyorum.
Ama beceriksizlik üzerine PR çabaları irite edici.

Transfer kapandı her sene aynı numarayı yemeyin be abi.

Kendi kanka menejerleri hangi oyuncuyu alırsa ona gidiyolar işte daha neyi görmüyoruz. Mehmet özbek haberleri boşa çıkmadı, bu herifi kulübün yakasından düşüremedi koca Gs camiası yazık. Gardi yi devre dışı bırakmışlar.

Bu dursun özbek denen adam hayatımda gördüğüm en akıllanmaz hatalarından ders almaz herif. Adam bu transfer saçmalıkları yüzünden istifa etti sonra geldi fernando - gomis yaptı akıllandı dedik yine başa sardı.

Kirala kirala nereye kadar boyle aptalca kadro planlamasi mi olur? Fakir kulup olursun kucuk takim olursun anlasilir, buyuk kulupler zit pit kiralik pesinde kosmaz.

Elin adamlarini tebrik ediyorum, bizden kiralama teklifi gelirse direkt ret etsinler bundan boyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt