Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang aspirin zorunlu olmayan kirayla alindi. Nhaga zaten 3 taksitli. Fazla para harcanmadi. Bi zahmet bukadar potensiyelli olan oyuncuyuda zorunlu alin. Onada simdi 4 verip sonra 2 taksit üzeri ödersiniz. Ne var yani.

Dursun Özbek:
Siz istediniz ben aldım 6lı Mırra seti

Ekli dosyalar

• file_00000000c7f8720abd3f820e1619f344.webp
    file_00000000c7f8720abd3f820e1619f344.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 4
Fenerbahçe, N'Golo Kante transferinin detaylarını açıkladı.

14 milyon euro imza parası
25-26 sezonu için 5.5 milyon euro maaş
26-27 ve 27-28 sezonları için 11 milyon euro maaş

tamamdır :D

Maliyetinden bağımsız bu sene hayli faydalı olacak gibi maalesef Dünya Kupası odaklanması falan derken... Ancak genel olarak saçma maliyet bu yaşta oyuncuya +2 sene daha giderek düşecekken... Hele Genduzi'yi almışlarken ve elde İsmail de varken tuhaf... Büyük oranda isim, prestij, hava katma transferi... Ona da ihtiyaçları var gerçi AMA yine de değmez...

Bu sezonu değilse bile gelecek sezondan itibaren zarar yazmaya başlar. Hele sakatlanırsa hepten..

Altimira’nin istatistiklere bakiyorum ve degisilmez ilk 11 oyuncusu olmadigini goruyorum. Iyi oyuncu falan olabilir de neden Betis gibi takimda sabit ilk 11 degil? 11 oynadigi bayagi bir macta da erken alinmis oyundan.

Altimira’ya boyundan dolayi yükseldi galiba taraftar cünkü orta saha da boy ortalamasi bayagi düsük

Macini izlemedim bildigim bir oyuncu degil ama videolardan gördügüm kadariyla pas kalitesi bayagi iyi dogal olarak cünkü ispanyol bir oyuncu

Topla dönüsleri de bayagi iyi ve top saklamasi,sirti dönük top kaybetmiyor

Ama dribbling ve top tasima da bayagi hantal göründü bana

Bir dönem bizim de istedigimiz william carvalho vardi yine betis den portekizli,top sürmesi onu hatirlatti

hangi ihtimalle biter bu sezon?

orta saha + sampiyonluk : baskanlik garanti
transfer yok + sampiyonluk : baskanlik garanti

orta saha+ sampiyonluk yok : baskanlik gider
transfer yok + sampiyonluk yok: baskanlik gider

Yav en kötü Jefferson Lerma'yı alın. Adamın sözleşmesi bitiyor. Hatta bu sezon bayağı şans bulmuş.

Aspirin'i bilmem ama Lang sanki zorunlu opsiyonla gelmiş gibi.

O transfer Barış'ın yazın gitme ihtimaline karşın ben yapıldığını düşünüyorum.

Okan boşuna Lang için para harcadık falan demedi. 2 milyon Okan'ın transferlerini düşününce çerez parası onu kastettiğini hiç sanmıyorum.

Kulübün yaptığı açıklamaya pek inanmıyorum. Sakatlıklar konusunda falanda yalan açıklamalar yayınlıyorlar.

Kanatlar: Sane, Nao Lang, Asprilla, Barış, Yunus, Kutucu
Ortasaha: Torreria, Lemina, Sara, İlkay, Altimira, Nhaga

Altmira da gelirse rotasyon işi baya toparlanmış olacak. Bir tek yedek sol stoper eksiği var takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt