Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde 22 maçta 7 maç süre almamış, 1 maç da kadro da olmamış. Oynadığı maçlarda da totalde 4 mac 90 dakika süre almış. Az değil de çok mu ?
Normal demek lazim zaten takimin degisilmez oyuncusu degil, eger oyle birini ariyorsan bu saatten sonra olmaz o.

ilk başta saçma geliyordu ama bu dursun devletle anlaşıp Galatasarayın geleceğini satıp febe şampiyon olacak emri aldı bunu uyguluyor bile olabilir
suyun karşı tarafındaki, stad isim mevzusu, başkanlarının mevzusu, tff başkanı, son transfer mevzusu vb olaylar zaten fb şampiyonluğunun habercisidir, dolayısıyla dursun' a da emir gitmiş olabilir

Ben de ayni soruyu sordum. Kendi takimini dusun. Bizim takimi tanimayan bir kisi istatistiklere baksa asagi yukari iyi oyuncularimizi anlar. Sakatlik falan da yok gibi. 11 basladigi zaman bile bayagi erken cikarildigi olmus.
Evet bende sadece merak ettim iyi transfer veya kötü transfer demiyorum ama baktığım vakit az süre almis 14 dakika filan girdiği maçlar var , 8 maçta hiç süre almamış ama sebebi ne. Ilk 11 de daha iyi oyuncuları mi var yoksa başka sıkıntı mi var

Lemina- kalite ama çalışmayı sevmiyor sakatlık riski var..Üst üste maç oynayamıyor.
İlkay— bitik
Tor- son 3 sezonun en iyi oyuncusu.Yaş 30 düşüşte
Sara - son maçlarda üretkenlik var ama zayıf rakiplere karşı.
Genel anlamda bizde ancak yedek olur.
Yeni gelen arkadaşı saymıyorum.18 yaşında çok çok erken bir kanıya varmak için.
Orta sahada oynayacak 3 oyuncu için kadroda bu 4 adam var.

Herkes yok lig için iyi kadro juve için falan lazım diyorda bu orta saha rotasyonu ligi kaybettirir..

Lemina- kalite ama çalışmayı sevmiyor sakatlık riski var..Üst üste maç oynayamıyor.
İlkay— bitik
Tor- son 3 sezonun en iyi oyuncusu.Yaş 30 düşüşte
Sara - son maçlarda üretkenlik var ama zayıf rakiplere karşı.
Genel anlamda bizde ancak yedek olur.
Yeni gelen arkadaşı saymıyorum.18 yaşında çok çok erken bir kanıya varmak için.
Orta sahada oynayacak 3 oyuncu için kadroda bu 4 adam var.

Herkes yok lig için iyi kadro juve için falan lazım diyorda bu orta saha rotasyonu ligi kaybettirir..
Bunu bir de Dursun ve Okan'a anlat lutfen. Resmen 4. sampiyonlugumuzu icimizden istemeyenler (veya yonlendirilenler) var.

Beyler baktım sizde iş yok, oturup kendim baktım Altimira'ya.

Skills taraması sonucu adamın tek eksiği atiklik ve hız. Bunun dışında herşeyi yerli yerinde ve dengeli görünüyor. Boyu uzun vücudunu iyi kullanıyor ve teknik.

Hızlı, kıvrak adamlar karşısında zorlanabilir onun dışında iyi görünüyor. Sanırım Lemina'nın pozisyonu için düşünülmüş. Defansif 8 gibi oynuyor.

Sakatlık geçmişine bakmadım. Durumlar böyle. Tek falsosu Lemina gibi atik, atletik olmaması ama iyi topçu. İlk izlenimlerim bu şekilde...

Altimira'yı alma şansımız varken almıyorsak bu büyük bir saçmalık olur yönetime yazar Okan hocanın istediğine eminim bu oyuncuyu alıp tereddütsüz ilk 11'e yazar Nhaga'yı ise oynatmayacak bir süre buna da eminim yine aynı isimleri göreceğiz

Juve maçına
Torreira-Sara
İlkay çıkmak zorunda kalacak

HAUvQZlWYAA4eGk

Olulaiye en az 30 sıkacaktınız. 7 milyon nhaga desen +23 Altimira desen 30 yapıyor iki farklı tarz oyuncu ile orta saha sıkıntın büyük oranda çözülecek bu hainlik değil de ne?

Regista bu adam şu an bir Rodri olmasa da Busquets rolü verilebilir para harca artık yönetim

Beyler baktım sizde iş yok, oturup kendim baktım Altimira'ya.

Skills taraması sonucu adamın tek eksiği atiklik ve hız. Bunun dışında herşeyi yerli yerinde ve dengeli görünüyor. Boyu uzun vücudunu iyi kullanıyor ve teknik.

Hızlı, kıvrak adamlar karşısında zorlanabilir onun dışında iyi görünüyor. Sanırım Lemina'nın pozisyonu için düşünülmüş. Defansif 8 gibi oynuyor.

Sakatlık geçmişine bakmadım. Durumlar böyle. Tek falsosu Lemina gibi atik, atletik olmaması ama iyi topçu. İlk izlenimlerim bu şekilde...
Güzel tespit.Zeki olduğu zaten belli.Tekniği yani Top hakimiyeti,pas tekniği falanda iyi görünüyor.O zaman ağır oluşu sorun yaratmaz..
Ama hem ağır hemde diğer özellikleri vasat olunca çekilmez oluyor.

herşeyin bir bedeli vardır derler ya bizde yaşadığımız mutlulukların bedelini bu dursun denenle ödüyoruz bence .Yoksa bu kadarını azize bile yapamazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt