Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferhat Kızıltaş: "Galatasaray’da mutlaka 1 orta saha transferi daha olacak. Gidişat o yönde. Altimira’nın alternatifi Vini Souza."
altimira hiç izlemedim ama istatistikleri işe yarar gibi duruyor bir de la masia çıkışı ve daha önce city,barça isteğinden dolayı baya olumluydum.Bu vini souza bomboş oyuncu direkt , sadece almak için almak olur.Altimira alsan oynatırsın da sevindirici iş olur ancak vini boş transfer sadece.Juventus maçına koy oynat bir halta yaramaz

Real Betis masaya oturmuş ve potansiyelli bir yıldız olan adama 20 milyon civarı fiyat çekilmiş ve Oulai ve Gueye'ye gözden çıkarılan miktarların çok altında olan bu teklifi yapmadık siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz

altimira hiç izlemedim ama istatistikleri işe yarar gibi duruyor bir de la masia çıkışı ve daha önce city,barça isteğinden dolayı baya olumluydum.Bu vini souza bomboş oyuncu direkt , sadece almak için almak olur.Altimira alsan oynatırsın da sevindirici iş olur ancak vini boş transfer sadece.Juventus maçına koy oynat bir halta yaramaz
1770233496519.webp

okan hoca direkt söylemeli ben bunları bunları istedim başkan bile isteye almadı istediklerimi

Kazandıgımız icin istifa ertelendi dursun özbegin

En ufacik tepki olmadi olmadi. Abi biz hakediyoruz dursun baganimi. Beter olalim

Özbek kardeşler para harcamamakta ısrar ediyor

CL'de tur atladığımız bir dönemde şansımızı arttırmak istemiyorlar heralde ilk 24'ü yeterli görüyorlar

Stada artık taraftar değil seyirci gidiyor futbol iklimi çok değişti böyle iklime de koyayım. Nerde o eski kapalıda duran yürüyedur ruhu hepsi bitti

vini souza kiraliksa en azindan idare eder cepte tutalim
ama bonservisiyle sakin almayin

altimira olcak ben inaniyom
dennis de dusunulmeli ayriyeten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt