- 24 Temmuz 2021
- 14.979
- 5.910
- 663
Zorunlu opsiyon. Teklif ettik mi biz acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacağı ilk hamle direkt Fatih Terim olacaktır. Kesin. %100. Adamın çapı, vizyonu ve zeka seviyesi bunu gerektiriyor çünkü. O yüzden yönetim gitmeden Okan'ın yenilmesi bizim 10 senemize malolur.Beyler valla sizle burada sohbet etmeyi çok seviyorum, sizi ayrı seviyorum ama
Kusura bakmayın, Fatih'ten kalan son şarabı içtim az önce
Tek bir şey diyeceğim size, Okan hoca über süper hoca mı? Değil. Hataları var mı? Gırla.
AMA
Dursun gitmeden Okan hoca giderse ve sene sonu Dursun tekrar seçilirse görürsünüz ebenizinkini tersten
Saygılarımla,
baya iyi duruyor scoreları
Kesinlikle katılıyorum.Beyler valla sizle burada sohbet etmeyi çok seviyorum, sizi ayrı seviyorum ama
Kusura bakmayın, Fatih'ten kalan son şarabı içtim az önce
Tek bir şey diyeceğim size, Okan hoca über süper hoca mı? Değil. Hataları var mı? Gırla.
AMA
Dursun gitmeden Okan hoca giderse ve sene sonu Dursun tekrar seçilirse görürsünüz ebenizinkini tersten
Saygılarımla,
Real'de sanalda ucuza gitmiş.2,49 yazıyor
sakat olabiliraltimira baya iyi herif ya
betis ucuza birakiyor ilginc
donem kapanmis dusuk rakama birakiyolar
enteresan
Almıyoruz ki zaten.altimira baya iyi herif ya
betis ucuza birakiyor ilginc
donem kapanmis dusuk rakama birakiyolar
enteresan
Top kapma 17 mi hemen gelsin
Bu adamı hep kuşlarda oynayan Josef'e benzetiyordum, gaddar, sert, taş gibi, yetenek yok, dribling yok, uzaktan şut yok, kreatif pas vs yok.baya iyi duruyor scoreları
Cuesta vari bir transfer bizi bekliyor komisyon transferi, para değil akıl transferi yazarız.Buchi Laba: "Yeni bir orta saha oyuncusu daha transfer edilecek."