Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu akşam transfer gelmezse sadece yönetime mi sövecez yoksa hem yönetim hem de burhan ile dedeye mi sövecez

Şampiyonluk, 31. Haftadaki Gs-Fb maçı ile netleşir bence. O maça kadar 10 maç var.

10 maçlık ligde 3 puan öndeyiz gibi düşünün. Her biri çok önemli 10 maç.

fenerin fiksturu baya kolay bize gore.. Bence sampiyonlugu bizim ardarda oynayacagimiz 4 mac belirler Goztepe - Ts - Basak - bjk basak haric deplasman .. Buradan 3-5 puanla bile cikabiliriz

31. hafta mı

pff çok geçmiş gerildim
10 maç var. 6 deplasman, 4 iç saha. İç sahada puan kaybı olmadığını düşünelim;

Kalan 6 deplasman:

Konya
Rize
Bjk
TS
Göztepe
Gençler

Bu 6 deplasmanda ne yapacağımız, işin sonunu belirleyecek.

Fb'yi iç sahada yendiğimiz senaryoda, bu 6 deplasmanda 3 beraberlik ya da 2 mağlubiyet hakkımız oluyor.

Maestro denilen futbolculukla alakası olmayan çöp geleceğine benficadaki gelsin en azından bari futbolcudur.

Tolgahan da bitme surecine girdi belli ki haberleri kesildi zilgiti yemis..
Once duyumculugu birakir gibi konustu sonra devamli ilk ben dedim -benden duydunuz- ben digerlerinden 5 adim ondeyim muhabbetlerine girmeye basladi ..
Baslarda ne guzel isini yapiyordu duyumu salio cekiliyordu simdi ona buna salca oluyor klasik isini yapamayan adam psikolojisi

Vini Souza top çalma ve ikili mücadelede çok iyi gibi ama dribbling statsını beğenmedim.

Bize iyi bi de 8 lazım aslında da düşünen yoktur kulüpte. Torrik kaptığı topları ileri dribblingle zerre taşıyamıyor iki adım öne akamıyor. Sadece pas açısı kovalıyor.

Sampiyonlugu yine deplasman da oynayacagimiz maclar belirleyecek

Gecen sezon da ayni deplasman maclari vardi hatta o dönem eyupspor da iyi durumdaydi

Bjk disinda deplasmanlarin tamamini kazandik o dönem

Yine ayni fikstur var rize,konya,bjk,trabzon,göztepe ve samsun deplasmanlari

"Toplantıdan Oulayi kararı çıktı." "Dursun Özbek, Ertuğrul Doğan ile özel görüşecek. " Haberlerinin çıkmasına son bir kaç saat...

45 milyona Oulayi hayırlı olsun şimdiden.

günaydın hüsnümmmmm

Oyle boyle yazin Osimhen - Sane cekti bu adamlar ..Fabian Ruiz bunlardan zor transfer degil getirilebilirdi ..
Benim kizdigim nokta neden taraftarin beklentisi bu kadar yukseltildi ? Hani butce sorunu yoktu hani istedigimiz adamlari alabiliyorduk ?
Pasa pasa deselerdi maliyetsiz kiralik topcu bakacagiz diye biz de beklentiyi ona gore tutardik..Resmen bilincli olarak yapildi bu haberler SL ust tur oldu ligde de 3 puan ondeyiz rahatladi beyefendiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt