Şampiyonluk, 31. Haftadaki Gs-Fb maçı ile netleşir bence. O maça kadar 10 maç var.
10 maçlık ligde 3 puan öndeyiz gibi düşünün. Her biri çok önemli 10 maç.
31. hafta mıŞampiyonluk, 31. Haftadaki Gs-Fb maçı ile netleşir bence. O maça kadar 10 maç var.
Kocaeli Fener koyar ondan sonra tepetaklak olurlarŞampiyonluk, 31. Haftadaki Gs-Fb maçı ile netleşir bence. O maça kadar 10 maç var.
Şampiyonluk, 31. Haftadaki Gs-Fb maçı ile netleşir bence. O maça kadar 10 maç var.
10 maç var. 6 deplasman, 4 iç saha. İç sahada puan kaybı olmadığını düşünelim;31. hafta mı
pff çok geçmiş gerildim
Vini Souza mı kaldı elde
Messi
Köln wolfsburg maçını full izledim o ayaklarla malulen emekli sayılması lazım yanına bir tane isabetli pas verebilirse öp başına koyŞu vini souza bir kaç videosunu açtım, Allah göstermesin ya. Sanki maçın belli bir dakikasında zorunluluktan tribünden oyuncu almışlar gibi sahaya.
Kulübü sizin gibilere teslim edip batırtmayacağızVini kim cidden tanımıyorum, fake isimli topçular iyi olmuyor ya, madem bu isim gündemde ya Vinicius Jr ya istifa
Yalniz helal olsun.. Milletin ceri copunu son gun almak icin bekleyen adamlar ciddi cidfi bizi Fabian Ruizin gelebilecegine inandirdilar..Manipulasyonuna soktuklarim
günaydın hüsnümmmmm