Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel. Peki bugünkü Lemina'nın ikamesi mi? Yoksa gerçekten o eski bildiğimiz topla vites yükseltebilen genç Lemina'nın ikamesi mi?
Lemina kadar ayağı temiz değil. Ama genç Lemina gibi topla kat etmesi iyi. Ancak bugünkü Lemina gibi alan kapatıcı da değil bence. Dinamik, mücadeleci, bire bir çarpışmadan kaçmayan, topla alan kat edebilen bir profil işte.

A3F979E1-17B4-460B-8E4E-54C045AFAACA.webp

Gibi nöbet

Valla iyi öttürüyorlar taraftarı helal olsun, yumurta tavuğun götüne gelmiş hâlâ bir kaç güne isimleri duyarsınız haberi girdiriyorlar.

sergenşn konuşmasını gördüm
ali ece haklı olarak çıldırmış

türklerin td olması ftden sonra yasaklanmalıydı

ulan ne demek futbolcu izlemeyi sevmiyorum
işin ne senin!

Lemina kadar ayağı temiz değil. Ama genç lemina gibi topla kat etmesi iyi. Ancak bugünkü Lemina gibi alan kapatıcı da değil bence. Dinamik, mücadeleci, bire bir çarpışmadan kaçmayan, topla alan kat edebilen bir profil işte.

O kadar mücadeleci ve çarpışmadan kaçmayan ve dinamik biriyse geniş alanı kapatmayı da öğrenir belki ihtiyaca göre... Yani öğrenmeye gelişmeye açık yaşta sonuçta... HG olması çok iyiymiş, onu da sevdim. Yalnız eğer bu özellikleri birebir karşılıyorsa Torreira'ya Oulai'den daha iyi partner olur.... Oulai'den daha çok 11 oynaması gerekir... Tabi Torreira'yı kesmiyorsak ya da yollamıyorsak... Tabi 30'una gelmiş Torreira'ya bir alternatif şimdiden almak iyidir, ona lafım yok... Sadece pahalı olanın daha az 11 oynaması ihtimali ilk etapta biraz ters duruyor :)

Maliyetli transfer yapılmamasını kiralıklar üzerinden gidilmesini doğru buluyorum

O kadar mücadeleci ve çarpışmadan kaçmayan ve dinamik biriyse geniş alanı kapatmayı da öğrenir belki ihtiyaca göre... Yani öğrenmeye gelişmeye açık yaşta sonuçta... HG olması çok iyiymiş, onu da sevdim. Yalnız eğer bu özellikleri birebir karşılıyorsa Torreira'ya Oulai'den daha iyi partner olur.... Oulai'den daha çok 11 oynaması gerekir... Tabi Torreira'yı kesmiyorsak ya da yollamıyorsak... Tabi 30'una gelmiş Torreira'ya bir alternatif şimdiden almak iyidir, ona lafım yok... Sadece pahalı olanın daha az 11 oynaması ihtimali ilk etapta biraz ters duruyor :)
Lig'de derbi maçlar dışında Torr-Oulai gayet olur ya. Deplasman derbileri, Göztepe gibi dişli Anadolu deplasmanı veyahut da iç saha Fb maçı gibi maçlarda Lemina/Dennis'ten biri oynar. Geri kalan durumda 70-20 80-10 oynarlar (dakika olarak).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt