Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messi 45 dakika GS forması giyecek deseler okeyim

hatta juveye elenme karşılığında da gelmesine okeyim galiba yaw

Bu Tüzemen’i dövmek yaş itibarıyla bana yakışır. Genç kardeşlerimin hiçbirinin elini kirletmesini istemem.Türkçe bile konuşamıyor mal. Ama olur da ben rezil olursam ilk maçında locada Tanrıverdi, Cund ve Zeren ile beraber izleyeceğim gelirlerse. Onun kafasına gelene kadar ne kadar içmem gerektiğini kardeşlerim görsün

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Messi sadece derbilerde oynayacağım dese bile kabul edilir büyük psikolojik üstünlük sağlar.

39 yaşındaki messi Cl temposunu kaldıramaz epeydir uzak kaldı Avrupa futbolundan, hele Okan idmanı da yediği zaman tokatspor maçına bile çıkamaz
Yok devenin nalı :) adam donunda sallar CL yi bro. Bu adam sırf idmansız kalmamak üst düzeyde son kez forma giymek için oynar bu saatten sonra. O nedenle de ben hiç öyle olacağını düşünmüyorum

Offf feci gaza geldim. Dursun baskan 1 dakika düşünme bitir su isi

Fethiyespor maçından sonra parasına bakmadan transfer yapacağız dediniz, ondan sonra da Noa Lang ve Asprilla geldi…

Okan Buruk: "Pek parasına bakmadık ama, illa satın almamız gerekmiyor." (gülerek)

He suphanallah

Langin inş bişeyi yoktur

İleri geri çok zorladı kendini hep kendini göstermek için baldırı tuttu değişiklik istedi tvde göründü mü bilmiyorum da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt