Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
" 30 Kasım 2025 itibaryle 842 mn TL’si kısa vadeli kredi, 1,861 milyar TL’si ise kısa vadeli faktoring borcu olmak üzere %27 artışla toplam 2,703 milyar TL finansal borç bulunmakta. Kullanılan kısa vadeli iki kredinin faizleri %60,5 ve %64 oranlarında."

Bununlami alakali? Bankalar birliginde faiz orani 50% civari degilmiydi? Dogru aklimda kaldiysa, niye daha beter anlasma yaparak ordan ciktik? Tamamen ben bizi cikarttim showunu yapmak icin mi yapti baskan?
BBden çıkmadan önce defalarca çıkıp da yüksek faizli borç alacaksak hiç çıkmayalım demiştim, tam da bu yüzdendi, evet BB'den daha yüksek faizle BBden çıkıp kredi almışlar.

BBde son kapanan borç 1.2-1.3 milyar bandındaydı, TL efektif faiz vardı ortalama %40-45 bandı gibi düşünebiliriz.

Magassa olmuyormus diyor Rodop, lan gidin Keita'yi alin parasi neyse verin adam lazim acilen.

Okan’ın açıklamalarından ruh sağlığının iyi olmadığını çok net anlayabiliriz, bu iş artık kendisine de bize de zarar veriyor cidden hikayenin sonu çok kötü bitecek acilen istifasını vermeli

Rodop: "Messi, Galatasaray'a gelecek olsa Avrupa'da, İspanya'da, Mars'ta her yerde yazardı. Galatasaray yöneticilerinden kimseye bu haberi doğrulatamam."

Benim anlamadigim sey, para yoksa bizimkiler nasil Oulai icin 20 + Ahmed teklifi yapti? O para nerden gelecekten? Gökten falan mi düsmesini bekliyordu bizimkiler?

Allem ettiler kallem ettiler gene ömer bayramla transferi kapadılar

Reziller

Keita işini unutun Fransa ya da Portekiz'den birini alacaz Rodop hiç İtalya lafını bile geçirmedi.

Hayrımıza 4 senedir besliyoruz ya olaya gel

Anası babası o kadar beslemedi

Bunu tutunca yerine adam da alamıyon her şeyi etkiliyor kadroyu kuralı k.mühendisliğini her şeyi

Full zarar velet

Kadroya alınmadığında sesi çıkmıyo diye bi adam 4 sene boyunca beslenir mi ya

Bu nasıl kulüp bu nasıl bi zeka
Yav bizden sonra Avusturya 2.ligine flan gider yada dönerci açar. Bomboş bi herif halı saha da bile oynayamaz. 4 senedir hala takimdaysa altında başka şeyler ararım günahları boynuna

juve o sahasını yiyo. Statslar fevkalade

nie versinler ki bunu bize

Ekli dosyalar

• IMG_0330.webp
    IMG_0330.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 24
@SuleymanRodop
Galatasaray'ın anlaştığı 3 isimde medya da yer alan isimlerdi. Bu isimlerden biri Okan hocanın seçimine göre formamızı giyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt