Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.190
- 2.116
- 698
Gerekirse lisansını iptal et ama lafını yeme. Okan bu, fazla şey etmemek lazım. Bebek otel müdavimi..Yusuf ile yolları ayırdık diyip, kadroda tutmak nereden bakarsan bak sövülür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerekirse lisansını iptal et ama lafını yeme. Okan bu, fazla şey etmemek lazım. Bebek otel müdavimi..Yusuf ile yolları ayırdık diyip, kadroda tutmak nereden bakarsan bak sövülür
Var o daha önce de yazılmıştı 2 milyon sanırım almazsak eğer.Haluk Yürekli:”Galatasaray Lang’ın bonservisini almazsa ceza maddesi var.”
bu ne
Bizim Aston Villa- Zaniolo gibi opsiyonu kullanmazsan 1-2 milyon arası bir bedel ceza maddesi varmış.Haluk Yürekli:”Galatasaray Lang’ın bonservisini almazsa ceza maddesi var.”
bu ne
Abdullah Kavukçu ile Okan Buruk, stattan ayrıldı. (Burhan Can Terzi)
Senle benle olmuyor..Ciddi bir tepki gösterilmesi gerekiyor Dursun ve yönetimine, sağda solda şov yapıp takımı eksik bırakırlarsa 2 sene önce yaptıkları gibi, bu kez bedelini ödemeliler.
Eski haber, 2 milyon euro verecegiz almazsak, alirsak 28 milyonHaluk Yürekli:”Galatasaray Lang’ın bonservisini almazsa ceza maddesi var.”
bu ne
Bu bilgi tam olarak nereden?" 30 Kasım 2025 itibaryle 842 mn TL’si kısa vadeli kredi, 1,861 milyar TL’si ise kısa vadeli faktoring borcu olmak üzere %27 artışla toplam 2,703 milyar TL finansal borç bulunmakta. Kullanılan kısa vadeli iki kredinin faizleri %60,5 ve %64 oranlarında."
Bununlami alakali? Bankalar birliginde faiz orani 50% civari degilmiydi? Dogru aklimda kaldiysa, niye daha beter anlasma yaparak ordan ciktik? Tamamen ben bizi cikarttim showunu yapmak icin mi yapti baskan?
Sinir tavan yapınca babamı tanımıyorum atlayamam diyemiyorum. Maç yarın olsa okanın açıklamalarından sonra banko atlardım.Videoya çekerim affetmem.
Vermereen genç listeye olur benceRodop: "Vermeeren bana Galatasaray için en uygunu olarak geliyor, kiralık + satın alınabilir. "