Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 transfer olmasa da olur bence de kaliteli bir 6 numara ekmek gibi su gibi ihtiyaç.
Ne demek olmasa da olur

Fb 17 yabancısı var hepsini kullanıyor en az katkı aldığını göndermeye çalışıp onun yerine bile adam almaya çalışıyorken

Senin kadron eksik, şlde oynuyon,daha zorlu maçların var gidip 1 tane mi adam alacan yusufun gidecek olması sebebiyle en az 2 kontenjanın varken hemde

Dursunun kalemleri messi mi diyolla .d

Okan Buruk'un, takımdaki oyuncularla benzer seviyede bir orta saha alınacak demecinden sonra benim genç oyuncu transferi beklentim kalmadı maalesef
Muhtemelen Zakaria veya ona benzer birini alıp kapatacaklar

Rize maçında transfer kapanmış oluyor dönüşünde fena küfür yiyecekler

Borç mevzulari çıktı şimdi de piyasaya. Ulan fener 15 sene olmuş ekstra gelirleri yok heriflerin çatır çutur transfer yapıyorlar. Yılda 15 oyuncu şutlayıp 15 topçu getiriyor herifler. Nasıl sıkıntı çekebiliriz maddi anlamda aklım almıyor. Osimhen alırız 2 sene transfer yok mevzuları doğru muydu harbiden

Dünyada iletişim kabiliyeti en kötü insan tartışmasız Okan’dır

Abdurrahim Albayraklar,Levent Nazifoğlu, Hamza Hamzaoğlu ve daha nicelerini gördük ama Okan kadar iletişim kabiliyeti sıfır olan nerede ne konuşması gerektiğini zerre bilmeyen başka bir insan görmedim ben, adamın her konuşması falso

Sürekli aynı terane köpürtüyorlar köpürtüyorlar sonra avuç yalatıyorlar

Bu yönetimi bu sezon sonu göndermeyen kendine galatasaraylıyım demesin 😡

Atalanta edersonu bu dönem salmiyo, atletico istedigini bilmiyodum

aga bu sezona dair beklentim
osimhen gelsin de diğer yerler idarelik adamlarla geçiştirilse de olur idi
tıpkı zamanında icardi gelsin de diğer yerler idarelik olsun falan dediğimiz gibi

NET orta saha eksiği var öyle ya da böyle çözün
iki tane kiralık bulmak bu kadar zor değil

Okan Buruk: "Stopere de bir uygun oyuncu tabii ki düşünüyorsunuz ama öncelik neresi, nereye alacağız gibi şeyler... Transferin son günleri, 1 tane daha oyuncu kadromuza katmak için çabalayacağız ama farklı bir şey çıkar... Biz santrfor almıyorduk ama Osimhen çıktı hemen aldık. Bazen özel oyuncular karşınıza çıktığında karar değiştirebiliyorsunuz..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt