Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüntü kaydediyorlarmış renkdaş, uyuşturucu parti vs.. Okan’ı da Ali orda tehdit etmiş.. gerisini bilmiyorum..Bebek mevzusu ne ya bir de başımıza türk epstein mi çıktı ezoterik ayinlere mi katılıyor hoca noluyor
bu maç çok net pirus zaferi niteliğindedir takımın istikbali ve geleceği çöpe atıldı şampiyonluk gittiyazılanlara bakın sanki yenildik!!
Niye selam vermiyorsun lan sesleniyoruz o kadar ayran içip ayrı mı düştükİşte bu
Ismi neydi bu herifin
Ins o 1 transferi yapip seni göndeririz
zenit mıFenerbahçe'de Jhon Duran'ın kiralık sözleşmesi feshediliyor. Kolombiyalı golcü, Rus ekibi Zenit ile büyük oranda anlaşma sağladı. [TRT Spor]
Kolpent üstat keyfin nasılNiye selam vermiyorsun lan sesleniyoruz o kadar ayran içip ayrı mı düştük
Oyalama taktiği, her seferinde de yutuyor taraftarLan hadi her şeyi geçtim, madem para yoktu niye boyuna 20-30 milyonluk adamlara gittiniz? Üstüne de maliyetine bakılmadan çok iyi transferler yapacağız dediniz?
Paranın olmadığı bugün mü belli oldu? 1 ay önce filan dursun para harcamak istemiyor diyen twitter hesabı vardı, herif doğru söylemiş. Baya bildiğin yemişler bizi!
Para yok madem, 6-7 milyona oyuncu mu bitti?
Ya varya ben vallahi bıktım usandım artık. Futbol dediğin şey zevk vermesi içindir, biz boyuna kanser oluyoruz. Var mı başka bir ligde böyle bir şey?
Fenerbahçe'de Jhon Duran'ın kiralık sözleşmesi feshediliyor. Kolombiyalı golcü, Rus ekibi Zenit ile büyük oranda anlaşma sağladı. [TRT Spor]
Isvicre dogumlu bumudum, yasi dogruZekeriyanın yaş 35 vardır hiç gerek yok
Calvin basseyIsmi neydi bu herifin