- 6 Eylül 2014
- 94.560
- 65.250
- 4.608
Okan sallaiyi orta sahaya çeker sen uzulme1.70m boyunda defansif orta saha falan getirmesinlerde, biraz birseye benzesin soyle 1.80m boyunda falan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan sallaiyi orta sahaya çeker sen uzulme1.70m boyunda defansif orta saha falan getirmesinlerde, biraz birseye benzesin soyle 1.80m boyunda falan.
Tribün olayı kalkmadı mı ?.
Birde muhabir olacaklar ulan sizin yüzünüze tüküreyim.
Bayılıyorum o çocuğapsgde kang in oyunda
dikkatle izliyoruz
Belki de Ali’nin elinde kasetleri vardırDursun denen herif bir boklar yemiş kulubu borclandirmiş belli. Yoksa gelirleri iyi olan kulup neden transfer yapamasın. Daha kasimda milyar gelir açikladilar. Şimdide dun yedigi hurmalar bugun tırmalıyor ondan para harcatamiyor kulup iyice asagi dogru gitmesin kendi kendine dönebilsin diye. bu is seçimden daha büyük gibi.
O maclari göremeden transfer dönemi kapanacak yaBize sertlik de lazim yani Lemina simdi hem ligde hem CL ilk macinda yok, gorecegiz o iki maci da.
Mecbur 6 numara almalilar.
Bi sus allahın belası herifOkan sallaiyi orta sahaya çeker sen uzulme
Tam aradimiz adam, sezon sonu 1 yil kontrati kaliyor, cökmemiz lazimCalvin bassey
O kadar iyi bir herif ki okanın olmayan sisteminde bile şov yapar.psgde kang in oyunda
dikkatle izliyoruz
Tribün olayı kalkmadı mı ?.
Birde muhabir olacaklar ulan sizin yüzünüze tüküreyim.
Sabah burada Mandela Keita övdük alınmalı dedik çöp diyenler vardı. Neredesiniz beylerizledim ilk yarıyı
muazzam oynadı. zaten yazdım konusuna derhal alınmalı diye
Adamin yasi 29.. bi genc yirtici oyuncu bulmak o kadar mi zor…Bu arada zakkaria olurda gelirse sakatlık yaşamadığı durumda adı geçen orta sahaların bir çoğunu üst üste koyar