Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.686
- 3.696
- 698
Hoca çıkıp konuşmadığın her süre senden soğuyorun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 2 oyuncu alıcaz yarın 1 değil
Sene sonu toreira hemen gonder parayi al danoise gecKante 36 yaşında ihtiyarın teki bize Dennis, Oulai gibi gencolar lazım damarındaki kan böyle durmayacak hırçın olacak.
Bence iki orta saha çekecekler biri net bir isim olucak diğeri genç potansiyelli veya bir stoper 1 orta sahaBen de öyle düşünüyorum bugun tepki ölçtü bir nebze twitter de kaynıyor zaten. Okana da yönetime de bela olur bu açıklamalar. Bir tane son dakika süprizi gelir gibi.
Herif fabri ile yazisiyormus
Böyle oyuncu mu analiz edilir, bu maçlarda Parma ne oynamış, oyuncu ne yapmış biliyor musun6 numaranın hem teknik hem ikili mücadelesi iyi hem hızlı olanı 60-70m. Her oyuncunun kusuru var, kusursuz oyuncu mu arıyoruz. Her maç 7 üstü oynuyor genç asker oyuncu
Ekli dosyayı görüntüle 314118
40 mluk fw geliyohem nesli hem duran ı göndermis s.fsizler
napmaga calisiyo bunlar
Erden timur bu bb den çikma isine çok sıcak degildi galiba bu çok istiyorkende zaten. Sanki yeniden borca gireceksek neden çikiyoruz gibi bir sey demisti. Benzer bi aciklamasini anımsıyorum.Dursun döve döve kovulmalı. Neler çeviriyor belli değil. Erden timuru yedi herif rahat at koşturmak için
BB boş işErden timur bu bb den çikma isine çok sıcak degildi galiba bu çok istiyorkende zaten. Sanki yeniden borca gireceksek neden çikiyoruz gibi bir sey demisti. Benzer bi aciklamasini anımsıyorum.
Bence iki orta saha çekecekler biri net bir isim olucak diğeri genç potansiyelli veya bir stoper 1 orta saha