Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin para sorunu yok 50 milyon € maaş da verebilirler bi topçuya

Abi 1 maçla asprilla 10 no demeyin gözünüzü seveyim. Yunus Barış Asprilla üçü de 10 üzerinden 5.5’luk topçu. Elinde 10 numara yok. Lookman’ı almadın. Bugün Lang nasıl rahat adam geçiyor görüyorsun. Sane dışında bunu yapan adamın yok. Oyun kitlendiği zaman uzaktan şut çekecek oyunu açacak top dağıtacak bir 10 numaran yok. Para var parayı harcamak istemeyen beceriksizlerin ekmeğine yağ sürmeyin. 2 tane adam en az şart!
Bende en kusursuz kadroyu isterim ama bu dönem sanırım tek transferle bitecek yani doğru bir 6-8 hamlesi geldiğinde kadronun ideale yakın olacağını düşünüyorum. Hepsi hazır durumdayken Sane-Yunus-Barış-Lang bu 4 oyuncudan 2 tanesini oynatıp diğer 2 tanesini yedek bırakmamız zor. Direkt 10 numara gelmesi çok zor mevcut kadro yapısıyla.

Okan hocanın 1 transfer için çabalıyoruz konusu midemi bulandırıyor

Kante, Arap liginden geliyor oradaki tempoyla buradaki tempo arasında fark var burası hoplatır.

This a Turkish Premier League

Levent Tüzemen Arabistan'daki iptal eden süper kupa maçında, stüdyonun ışıkları kapanırken bile 'bana gelen bilgi maçın oynayacağı yönünde' diyen bir adam neticede yav. :asd:

geçen sene 25 sıktıkları nesyriyi kante bonservisi için mi verecekler şimdi

Bende en kusursuz kadroyu isterim ama bu dönem sanırım tek transferle bitecek yani doğru bir 6-8 hamlesi geldiğinde kadronun ideale yakın olacağını düşünüyorum. Hepsi hazır durumdayken Sane-Yunus-Barış-Lang bu 4 oyuncudan 2 tanesini oynatıp diğer 2 tanesini yedek bırakmamız zor. Direkt 10 numara gelmesi çok zor mevcut kadro yapısıyla.
Zor değil elinde yabancı sınırı açığı var. Elindeki hücumda sane dışında tek güveneceğin adam lang başka da maçı çevirecek adam yok kanat ve 10 numarada. Rezalet bir kadro ve şl’ye yazılacak lang dışında adam alınmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt