Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Kante brüt 24 m euro yıllıkmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sokarım bağlamayıKes ağlamayı
Umut içki içmez kuzumDün hic bisey umrunda degildi hocam, kafayi cekip girdin foruma di mi
Yine kiralık gidiyorsa 3/4ünü bunlar öderFb şimdi Duran için yıllık 20-25m maliyet yapmıştı
Feshederken bu maliyetin ne kadarından kurtuldular acaba
Bırak onu da fenerliler düşünsün dostumFb şimdi Duran için yıllık 20-25m maliyet yapmıştı
Feshederken bu maliyetin ne kadarından kurtuldular acaba
Kisik ates...flanflonfonflolnİbrahim Seten:”Dursun abi bu dönem elini cebine atma düşüncesinde değil.”
hay senin dursun abine
İzledim gözüme hoş geliyor bence Galatasarayda oynayabilirSöylediğime atlayan sensin, atlama o zaman izlemediysen.
inş öyledirYine kiralık gidiyorsa 3/4ünü bunlar öder
yav şu kante işini biz yapsak linc edıyordunuz
20 m maaş verecekler adama
bunların parasının bitmesini bekliyom saf gibi başgan.Bırak onu da fenerliler düşünsün dostum
Ben bu yüzden eplden adam gelmesini artık gereksiz buluyorum çer çöp dolduPiyasayı yükselten Araplar değil Premier lig maalesef. Çok farklı bir noktaya geldi iş artık. Araplar belli başlı sayılı adama maaş veriyorlar Premier lig takımları olacak olana değil ,olma ihtimali olana bile milyonlar veriyorlar . Yeni bir bakış açısı lazım artık futbola.