Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler orta sahaya oyuncu cekmezse isimiz yine yas.. guven vermiyor bizim baskan ve hoca ne yazikki
Valla çok takılmıyorum, Juventus ilk maçı bir beklentim yok o yüzden o maçın son maçımız olacağını düşünüyorum ondan sonra lige döner aralıksız devam ederiz.

Zaten ilk 11'imiz iyi sadece rotasyon konusu sıkıntıydı aradan Avrupa çıkarsa bu sorun komple çözülecek.

Genelde 3 senedir böyle oluyor bu senede gelenek devam eder.

Ezeli rakibimizden Fred'i alalım

Şu an açıkçası İsmail, Kante'den daha iyi oyuncu bazen sakarlık filan yapıyor da inanılmaz pres gücü sağlıyordu fenerliler açık ara gerizekalı olabilir.

Valla çok takılmıyorum, Juventus ilk maçı bir beklentim yok o yüzden o maçın son maçımız olacağını düşünüyorum ondan sonra lige döner aralıksız devam ederiz.

Zaten ilk 11'imiz iyi sadece rotasyon konusu sıkıntıydı aradan Avrupa çıkarsa bu sorun komple çözülecek.

Genelde 3 senedir böyle oluyor bu senede gelenek devam eder.
Ellimizde dunyanin en iyi forveti var, adamlar bi genc orta saha alamiyor.. becereksizler be

o maliyete kante ismail değişimi oyuna ne katar soru işareti

ismail genduzi edson kante

baya saçma bi 4lü rotasyon fred de giderse
Bunlar farkında değil ama takımı ayakta tutan skriniar ve ismail

İsmail yamyam gibi ortasahadan top salmıyor savunmaya

Bunu kesip genduzi kante yaparlarsa baya sıçışa doğru geçebilirler

Bu salakların asıl eksiği 10 no idi. Asensio 10 noda olmuyor sağda baya katkı veriyor

Baya zorluk çekebilirler

İsmail fbnin en iyisi gerçekten.Kante kalite adam ama bence o paralara olmamalı.

Yaşına veya temposuna girmeyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt