- 31 Ağustos 2021
- 70.554
- 50.495
- 3.843
Gecenin flas gelismesi. Stad locasinda yatacaklardiAbdullah Kavukçu ile Okan Buruk, stattan ayrıldı. (Burhan Can Terzi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecenin flas gelismesi. Stad locasinda yatacaklardiAbdullah Kavukçu ile Okan Buruk, stattan ayrıldı. (Burhan Can Terzi)
Niyekine elit mi bu cocuk?Marsilya, Zulte Waregem forması giyen 22 yaşındaki Tochukwu Nnadi’yi kadrosuna katmak üzere. (via FM)
Onlari bosver.. biz daha en onemli bolgeye adam alamadik.bir ay sonra 35 yaşına gircek herife 10m bonservis 2.5 sene sözleşme 42.5m maaş vay babam vay Araplar yapmaz şu işi
Valla çok takılmıyorum, Juventus ilk maçı bir beklentim yok o yüzden o maçın son maçımız olacağını düşünüyorum ondan sonra lige döner aralıksız devam ederiz.Bizimkiler orta sahaya oyuncu cekmezse isimiz yine yas.. guven vermiyor bizim baskan ve hoca ne yazikki
o maliyete kante ismail değişimi oyuna ne katar soru işaretiİsmili kadrodan keserlerse mükemmel olur bence
İnş kante-genduzi oynarlar
Kesin bos simit yemislerdirNiyekine elit mi bu cocuk?
yav bu ismail fbnin %50siİsmaili kadrodan keserlerse mükemmel olur bence
İnş kante-genduzi oynarlar
Kanatlar haric kimseyi dinlendiremeycez o maca kadar. Böyle kadronun da bu kadroyu planlayaninda bu olaylara ön almayanindaaaaaZaten elememiz zordu. Ancak ön tarafımız epey formda olursa belki
Ellimizde dunyanin en iyi forveti var, adamlar bi genc orta saha alamiyor.. becereksizler beValla çok takılmıyorum, Juventus ilk maçı bir beklentim yok o yüzden o maçın son maçımız olacağını düşünüyorum ondan sonra lige döner aralıksız devam ederiz.
Zaten ilk 11'imiz iyi sadece rotasyon konusu sıkıntıydı aradan Avrupa çıkarsa bu sorun komple çözülecek.
Genelde 3 senedir böyle oluyor bu senede gelenek devam eder.
Bunlar farkında değil ama takımı ayakta tutan skriniar ve ismailo maliyete kante ismail değişimi oyuna ne katar soru işareti
ismail genduzi edson kante
baya saçma bi 4lü rotasyon fred de giderse
Lemina cezalı olduğu için dinlenecekKanatlar haric kimseyi dinlendiremeycez o maca kadar. Böyle kadronun da bu kadroyu planlayaninda bu olaylara ön almayanindaaaaa
Haluk abimi? Topusunun abvValla haluk abiye laf ediyordum şu ara dönem o kadar saçma sapan muhabir duyumcu bozuntuları ortaya çıktı ki, yine haluk iyiymiş adam değere bindi gözümde.
Şu an açıkçası İsmail, Kante'den daha iyi oyuncu bazen sakarlık filan yapıyor da inanılmaz pres gücü sağlıyordu fenerliler açık ara gerizekalı olabilir.