Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
Magassa/Matondo/Nhaga..Zakaria’ya bize karşı oynadığı maçta hayran kalmıştım ama maddi açıdan yüksek olacağı bir gerçek
Biraz da gencleri izliyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Magassa/Matondo/Nhaga..Zakaria’ya bize karşı oynadığı maçta hayran kalmıştım ama maddi açıdan yüksek olacağı bir gerçek
O takımda futbolcuya benzeyen tek kişi, ciddi söylüyorum maçı da az önce canlı izledimAdam resmen beni alın diye mesaj göndermiş.
![]()
Adam resmen beni alın diye mesaj göndermiş.
![]()
Acikcasi adam 19 ve kumasi iyi.. ben isterim..Panic transfer Olayi olacağını hissediyorum kasadaki parayı basıp alacaz gibi bir his geliyor.
Asprilla var zaten onu ne yapakBurhancan Terzi: "Galatasaray yönetimi Messi ismini doğrulamıyor."
Yedege gelsin
Ulkemizi diger profesyonel yonetilen futbol takımlarının bakışı olarak örnek mi oluyoruz veya elestirilecek bakis acisi mi bu paralar ve isimler tartışılır. Ben elestiri tarafındayım2.5 yılda 70m euro maaş mı![]()
11de tek siyahi olmasi pekiO takımda futbolcuya benzeyen tek kişi, ciddi söylüyorum maçı da az önce canlı izledim