Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallai sakatlansa da s. tuttuk
singoyu yalandan ısındırıyorlar saha kenarında gözüksün iyileşti densin diye
Kimden?Ertan Süzgün: "Benzema 20 m euro net maaş + forma satışından %50'sini istemiş."
Ustadim inanma valla.Adamlar transferi geçtim toplantıyı bile ağırdan alıyor ya...
Eğer sonunda Oulai alırsak hepsinin tiyatro olduğuna daha bir inanıcam...
Eski mesajlarda nasıl arama yapılır?![]()
20 yaşındaki defans oyuncusu Jeremy Jacquet, Liverpool'a transfer oluyor! Genç oyuncu sezon sonunda Liverpool'a gidecek.
Liverpool bu transfer için Rennes kulübüne 60 milyon Euro artı 10 milyon Euro bonus ödeyecek. Jeremy, Liverpool ile kişisel şartlarda anlaştı. (Fabrizio Romano)
Antepten camara da alınabilir abuk sabuk takımlarının oynatmadığı oyuncuları getirmeyinBurhancan Terzi: "Yurt içinden Meastro veya Antepten Camara olabilir, Eyüp Aydın konusu yarın karar verilecek, Vini Souza ismi masaya geldi, 3 isim bitti isterse imza attırır yarın onlardan muhtemelen biriyle anlaşılıp geceye yetiştirmeye çalışılacak, başkanın sürpriz yapmaya meyili var alın size 10 m euro Maestro getirin ya da 20 m euro üstüne koyup 30 m euro + Ahmed yapıp deneyebilir."
BCT'nin haberien güvenmen şaşırttı.Top kapar belki diye ödü kopuyor herhalde
Beşiktaş sormuşKimden?
Google üzerinden denemelisinEski mesajlarda nasıl arama yapılır?
Bu çocuğu scoutun biri ısrarla yazmıştı sonra izledim çok beğenmiştim. Adamın twitterini unuttum