Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 3 transfer daha yaparız diyordum çok feci hayal kırıklığına uğradım ben gidiyorum 😒

images-77.webp

messi bu adam neyin nesi hadi durshun başgan

Panik transferlere de hic gerek yok bu arada

Bu saatten sonra bonservisi ile herhangi bir oyuncu’yu almak zaten sacma olur son gün plansiz sekilde kimi alacaksin

En azindan kiralik alalim tutarsa sezon sonu bonservisi icin görüsmeler baslar

yeni Arslan'a göz atalım

Bedavayken kadro derinliğinde denenecek adamdı da... Şimdi daha güvenilir birini ararken tek başına gelmesi beni kesmez...

Bir de en az 3-4 sene mağarası var, çok uzun vadeli verim alınmaz... Maks 5 senesi var düşüşe geçmesine...

ya biz 2 çalım üstü kaleye vuran messi'ye pas vermedi diye el kol yapamadığı için sağa sola saran osimhen'in kudurmalarını izlemek istiyoruz

Bedavayken kadro derinliğinde denenecek adamdı da... Şimdi daha güvenilir birini ararken tek başına gelmesi beni kesmez...

Bir de en az 3-4 sene mağarası var, çok uzun vadeli verim alınmaz... Maks 5 senesi var düşüşe geçmesine...

bizim takımdaki tüm os'lardan iyi oyuncu bence heis, gelir direkt oynar. dikine oynayan os hemen fark yaratabilir. bence çok ii transfer olurdu

Hamburg maçında Kewell ı stoper oynayan zihniyet var şuan , yazık bu haliyle juveyi ekleyecek bir iki transfer rahat yapılırdı.

Bittik biz u23'e bile uymuyor seneye elden çıkarmak için kulüp kulüp gezeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt