Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanin anlamadığı şey şu Galatasarayin hocası olmaya hak edecek hocalık yaptı ancak işler yolunda gittiği için şuan o koltukta oturuyor o koltukta kalmak istiyorsan gerektiğinde yönetime de tavır koyacaksın.Kimse yönetimle ters duş demiyor ama ben Galatasaray'ın hocasiyim diyebilmelisin.Sen açıklama yapıyorsun parasına bakmadan oyuncuları alacaz diye hatta baskanda aynı açıklamaya benzer açıklamalar yapıyor orta saha Allaha emanet kalıyor.

Maestro çöpünü alır kapatırız transferi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fener biz kime selam versek devreye giriyor Kante tam bizim tarz oyuncu değil mi yönetim neden hiç ilgilenmiyor ?

Bizim kulüplerin İtalyan kuluplerinden ders alması gereken çok konu var.Biz Zaniolo yu bizi istemiyor diye gönderiyoruz adamlar kadro dışı bıraktıkları oyunculara teminat almadan rakam ne olursa olsun gidişine izin vermiyor.Atalanta fb ye teminat problemi çıkardı yoksa gitmişti oraya Lookman.İyi de oldu fb nin alamamasi.Osimhen de yaşanani hepimiz biliyoruz biz napiyoruz peki Zaniolo yu kadroda tutacagimiza peşkeş çektik Udinesseye.Basarili olan oyuncuya bile yüzde 50 felan teklif veriyorlar.

Barisa gore teknik ama baris gibi basip gidemez bu ligin oyuncusu Baris bunu nasil gormrzden gelebiliyorsunuz anlamiyorum.
Barışa göre teknik değil çok daha teknik demek doğru olur.Barisi her pozisyonda değerlendiriyoruz zaten kimse görmezden gelmiyor ama ihtiyacımız olan bu tarz yaratıcı futbolcu bizim.Baris forvet beslemez ama Lang besler.Barisi forvet kanat bek hucumun her tarafında kullanırız hem kendi de hatırlar yildiz olmadığını takım oyuncusu olduğunu.

Levent Tüzemen Arabistan'daki iptal eden süper kupa maçında, stüdyonun ışıkları kapanırken bile 'bana gelen bilgi maçın oynayacağı yönünde' diyen bir adam neticede yav. :asd:
Yancisi Zeki Uzunkuduran da "az önce iki takimin teknik direktörleri saha zeminin islatilmasini istedi" diye bir hikaye de anlatmisti. :puhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt