Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu silvayı YouTube da yorumlara baktım baya benfica taraftarı çok olumluymuş bunun hakkında sonrası ne oldu bilmiyorum

Barış sanki doku gibi gidip pozisyonu sonuçlandırıyor. Nankörlük etmek istemem ama çoğu zaman saç baş yolduruyor
Sonuclandirdigida oluyo rakibi delik desik ediyo .Benim icin problem degil oyuna sonrada giren Baris dahada etkili olur ama ben bu taraftari taniyorum 4 veya 5 mac sonra lang cok yavas kontraya cikamiyoz cart curt sonradan Baris ovmeler basliycak

Noa Lang Hollanda da Belçika'da felan toplamda 5 şampiyonluk yaşamış bir oyuncu oynadığı takımlarda Yıldız rolundeydi Brugge ve PSV de.Ancak İtalya Napoli de istenileni veremedi.Piyasada kalitesi bilinen bir oyuncu ayağında çok top tutan bir oyuncu bu tarzı bence bize uygun İtalya İngiltere İspanya bu tür liglerde sizden daha yakın oyuncusu olmanızı isterler.Lang hali hazırda Hollanda milli oyuncu Dünya kupası var kendisinden Şampiyonlar ligi dahil çok umutluyum.Baris Alper e göre skora çok daha etki etmiş bir oyuncu bu Barış Alperi küçümsemek için değil onun da farklı özellikleri olduğunu belirtmek için yazdım çok maç var Barış Alper de her mevkide değerlendirebilecek bir oyuncu.Sane Yunus Barış Lang Aspirilla elimizde çok opsiyon var gibi gozuksede uzun maratonda hepsi ihtiyaç

Etebo_800x468-696x407.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt