Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi beceriksizliği, plansızlığı bir üst seviyeye çıkarıyorlar..
Nefret ettirdiler transfer dönemlerinden..

Sevgili Alper,vallahi düşünüyorumda sen bizim GS yönetiminde yada Scout ekibinde olsan önerdiğin oyuncuların yarısı gelmiş olsa belkide bir çoğunu satmıştık bile.Vallahi billahi.Yazın unutmuyorum bir 10 numara çocuk önermiştin.Gelmiş olsaydı "buarada Singonun yarı fiyatına" belkide onu konuşuyorduk .Paylaşımların o kadar kıymetliki iyi ki varsın.GS yönetiminin alabileceği okadar çok oyuncu varki havuz içerisinde.
Guzel sozlerin icin tesekkur ederim ancak sadece genc ve yetenekli oyunculari transfer etmek tek basina yeterli degildir, dunyanin en iyi scouting agina sahip olsak bile mesela.

Scouting surecin yalnizca ilk adimidir. Asil fark, bu oyuncular kulube katildiktan sonra yaratilir. Cunku yetenek kendiliginden gelismez. Bunun icin kulup icinde net bir sportif vizyon, bir gelisim stratejisi ve dogru imkanlarin bulunması gerekir.

ornek olarak:
  • kaliteli antrenorler ve bireysel rehberlik
  • kisiye ozel gelisim planlari
  • dogru seviyede ve dogru zamanda mac sureleri
  • hata yapmanin kabul edildigi bir performans ortami
  • fiziksel, zihinsel ve taktiksel destek
Bu kosullar saglanmazsa, oyuncularin potansiyeli ne kadar yuksek olursa olsun, gelisimleri durabilir hatta gerileyebilir. Bu da hem oyuncuya hem de kulubun yaptigi yatirima zarar verir.

oynatmayacağı oyuncuyu ikna etmeye çalışmaz hoca Gueye Fofana falan istiyor olmuş oyuncu istiyor
İşte ondan diyorum bende konuşmamıştir bile. Bize sportif direktör lazım bu tip oyuncuları ikna edecek ve transfer planlamasi yapacak. İngilizce bilmeyen adamlarla oyuncu almaya çalışıyoruz.

Atl Madrid maçından sonra üst tura kalacağımız belli olmuşken üstüne 2-3 hafta geçmiş eksiklerin belli ortasaha bağırıyor yani transfer diye hala hareket yok hala yok Juve maçına gelecek adamın yetişme ihtimali yok bu saatten sonra valla tam gerilim filmi
Yetisme ihtimali yok derken?

evet tsliler oulai haberini girmeye başladı

40 milyonu soktu yine!

bu iş artık kriminal boyuta geçti

bu adam mayıs ayında seçilmemeli!!!!
Lan almayın almayın. Allah bin türlü belanızı versin. Bu adam Lemina backup ı değil biiir. 6 aylık hiçbir topçuya hiçbir kulübe (TS veya yabancı) maliyetinin 6-7 katı para ödeyip domalmayın bu ikiiii. 1 aydır dünya üzerinde sadece nefes alan bir 6 dahi bulamayan scout, yönetim, hoca her kim sorumluysa bizi aleme rezil etmekten bıkmadınız tez elden defolun üüüüç.

Bugün çıkan haberlerin neredeyse sözleşmiş gibi tümünde 15+kutucu diye yazıyordu.Ondan esinlenerek yazdım
alla alla ben sosyal deney olarak salladim forumda sonra herkes bir anda 15m euro diye yazmaya basladi. acaba beni mi kaynak aldilar. resmen sahibinden.com'a dondu is bir spekulasyon ardindan ucan rakamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt