Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linderoth’u izleyemedik

Seneler sonra baska bir isvecliyi izleyecegiz orta saha da

bir sürü genç oyuncu vardı alabileceğin , fb bile gitti 1 tane aldı valla yazıklar olsun bunlara.Uyuyor artık taraftar falan da kalmadı takımda

olum bu herif son maç forvet oynamış laa milli takımda

Ekli dosyayı görüntüle 314203
1770043576908.webp

alla alla ben sosyal deney olarak salladim forumda sonra herkes bir anda 15m euro diye yazmaya basladi. acaba beni mi kaynak aldilar. resmen sahibinden.com'a dondu is bir spekulasyon ardindan ucan rakamlar.
Sosyal deneydi gerçek oldu:)
Şöyle düşün Oulainin 40+kutucu olduğu mecrada maestro 15+ kutucu akşam pazarı mukabilinde:)
Son gün yani 5 şubat olduğunda x2 olursa şaşırma sakın.

isveçli vecinoyu buldular.

son gün bu herifi getirdin listenin kalanında kimler vardı diye sorarlar adama geçen sene dizinden sakatlanmış adamı okan hocanın deyimiyle çok iyi takıma çok iyi takviye olarak alacaklar :D

Bu ne kardeşim hayatımda daha saçma bir şey görmedim kale hariç her yerde oynamış,
Okan’ın bunla birlikte 7-8 mevkiye alternatif yarattık diye övünecek

Zaten o sakatlıklardan sonra düşüşe geçti. Diz ve çapraz bağ mıydı neydi sakatlıklar. Bir de oyuncu asıl mevkisi 8 no. Yani asıl aradığımız Lemina yerine bence olmaz. Mesela Dennis'i alırsın u23'e bunu da alırsın ekstra rotasyona ihtiyaç olduğu zaman kullanırsın. Lakin tek başına yetmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt