Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulannn Yönetim bu takıma 6 numara lazım beyinsizler çıldırttınız artık beni, size etmediğim küfür kalmadı düşük profil adam alacaksanızda gidin 6 numara alın

Benim için önemli olan artık kimin geleceğinden ziyade kaç kişinin geleceği

Umarım 13 yabancıda kalmayız
1770044055842.webp

Galatasaray taraftarı komple uğraşılmaz bir güruh haline geldi. Yazılan nerdeyse hiçbir isim Leminayı kesemeyecek, tecrübeli ve yedek olmayı kabul edecek oyuncuya da burun kıvırıyosunuz.

Profesyonel 10 maçı olmayan oyuncuları ya tutarsa diye istiyorsunuz, Arda Ünyay gibi 2 kötü maç çıkarırsa hem oyuncuyu hem de hocayı yuhlayıp ıslıklıyorsunuz. Şampiyonluk gitti mi diye ağlıyorsunuz.

Her yazılan şeye de inanmamak gerek. Tek gayesi gündem oluşturup tık alarak para kazanmak olan gazeteci bozuntularına yüz verip, kendi oyuncunuza, kulübünüze ve hocanıza sövüyorsunuz. Bravo.

Nerede çöp var nerede sakat adam var onu alıyoruz tebrikler okan buruk tebrikler kavukçu tebrikler dursun özbek tebrikler emre utkucan

Hepiniz defolun gidin

GSC'de geleneksel çöp şenlikleri başladı. İşin kötüsü oyuncunun sakatlık sonrası performansı gerçekten kötü.

Bu adamı falan getirirlerse olacağı biliyoruz dimi?
Kimse kabullenmeyecek ve en ufak hatasında yuhlayacağız ve
hoca da 11 e alamayacak ve oturduğu yerden parasnı alıp
Sezon sonu evine dönecek..

#dursunözbekistifa

svanberg olcaksa dusuk maliyetli kiralik olsun yoksa gondermek icin takla atcaz
bu arada tek basina asla ama asla yetmez
svanberg torreira sara orta sahasi helva gibi olur lemina ikamesi hala yok

SON DAKIKA:
@burhancanterzii

Abdullah Kavukçu’nun ofisinde toplantı devam ediyor. Başkanın arabası hala burada. Mattias Svanberg ismi çıkmayan oyunculardan biriydi. Birkaç seçenek daha var. Son karar verilmeye çalışılıyor.

1770044198078.webp

Sallai için de kim bu çöp çekiliyordu burada. 2.5 milyon euro mu verilir deniyordu bence bu sezonun en iyisi. Svanberg bence fayda sağlayacak. Bıktım artık maliyetli transferlerden. Arap kulüpleri bile düzgün transferler yapıyorlar. Biz onlardan daha kötü imaja sahibiz herkese 20 30 sactigimizdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt