- 8 Temmuz 2015
- 35.864
- 70.716
- 3.893
Tostos ağabeyin boş bardaktan su içmeye çalıştığı anlardayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun izin vermiyor artik secim zamani benden pahali orta saha beklemeyin dedi. Nerede cop varsa onu alalim diye israr edermis maalesef.Sanmıyorum
Taraftar aşırı nefret ediyo biri dalar artık buna yine aynı hatayı tekrarlarsa
Adamın geçen sene hangi sakatlığı nedeniyle sadece geçen sene kaç maç kaçırdığına ve bu sene oynadığı maç sayısına bakmanı öneririm.Sallai için de kim bu çöp çekiliyordu burada. 2.5 milyon euro mu verilir deniyordu bence bu sezonun en iyisi. Svanberg bence fayda sağlayacak. Bıktım artık maliyetli transferlerden. Arap kulüpleri bile düzgün transferler yapıyorlar. Biz onlardan daha kötü imaja sahibiz herkese 20 30 sactigimizdan
Mahmut’um bunlar 1 tene mi transfer yapceklerTostos ağabeyin boş bardaktan su içmeye çalıştığı anlardayız
Üç yıldır unuttuğumuz gibieger sampiyon olursak herkes yasananlari unutacak ben konunun burasindayim.. bunu nasil cözeriz dostlar
Yabanci basinda cikmis. Resmen transfer yapmis olmak icin yapilan transfer. Ben sizin elit transferinize sokayim.ertan geçen sene kimleri getirdide biri bile gelmedi ertanın haberi üzerine yangın saçma
2 kişi alınsın da biDursun izin vermiyor artik secim zamani benden pahali orta saha beklemeyin dedi. Nerede cop varsa onu alalim diye israr edermis maalesef.