Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani onyedika hani ugarte hani ulan elit transfer

svanberg istatistik profiline gore:
- savruk, garantici pasor. dikine oynamamasina ragmen pas yuzdesi dusuk
- uzun toplari ve sutorlugu vasat, cok kotu degil ama fark yaratmaz
- havada asiri iyi, kus ucurtmuyor, hava toplarinda cok iyi
- topla cok az bulusuyor ve hic dribbling yapamiyor
- rakip ceza sahasina neredeyse hic girmiyor
- ikili mucadelelerde vasat, cok kotu degil ama ortalamanin bi tik altinda
- az top kaybi yapiyor ve gotunu dayayip faul alabiliyor
- cok az faul yapiyor ama kolay calim yiyor, bundesliga'da rekortmen orta saha calim yemede
- baskiya gitmiyor, onde basip top kazanmiyor
- top calma ve sahipsiz top kazanma istatistikleri vasat, ikili mucadele gibi ortalamanin bi tik alti
- araya girip pas kesme ve top uzaklastirmada elit seviyede :asd:

bunlar fotmob istatistikleri, hepsi bu sezondan
geriye gidip bologna zamanina baktim ben bu kadar kotu hatirlamiyodum cunku oyuncuyu

bologna zamani cok daha fazla dribbling yapiyormus ve cok daha basariliymis dribblinglerde, wolfsburg'da birakmis denemeyi, yapinca da cok basarisiz
bologna zamani cok daha fazla kilit pas atip buyuk sans yaratiyormus, wolfsburg'da tehlikeli pas atmiyor hic
bologna zamani ikili mucadelelerde ortalama ustu bir oyuncuymus ama havada daha zayifmis

anlasilan bu svanberg yerinde saymis hatta yerinde saymaktan beter geriye gitmis
hosgeldin cuesta bebek diyoruz svanberg'e
11 basladigi herhangi bir lig macinda puan kaybi garanti gibi gorunuyor

Bu çöp gelince mutlu olursun

Bu önemli değil. Topluluk “çöp” deyince çöp oluyor ama ismi duyulmamış bir adamın skills videosu iyi editlendiyse hemen “yükseldim” diyorsunuz, “gelsin” diyorsunuz. Ya da diyorlar… Ben buna tavır gösterdim.

Yoksa bu adamı tanımıyorum, hakkında fikir sahibi değilim.

transfer döneminde sürekli salladığım ugarte'ye bile baya sevinecek duruma geldim bugün itibariyle işe bak ya

Samsunspor'un almayacağı oyuncularla uğraşıyorlar.
Bu arada 2 gündür adı geçen çöplerden daha iyi oyuncu madem para harcamayacaktıniz lemina yedeği için 3-4 milyona böyle birini bulmak bu kadar mı zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt