Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
svanberg istatistik profiline gore:
- savruk, garantici pasor. dikine oynamamasina ragmen pas yuzdesi dusuk
- uzun toplari ve sutorlugu vasat, cok kotu degil ama fark yaratmaz
- havada asiri iyi, kus ucurtmuyor, hava toplarinda cok iyi
- topla cok az bulusuyor ve hic dribbling yapamiyor
- rakip ceza sahasina neredeyse hic girmiyor
- ikili mucadelelerde vasat, cok kotu degil ama ortalamanin bi tik altinda
- az top kaybi yapiyor ve gotunu dayayip faul alabiliyor
- cok az faul yapiyor ama kolay calim yiyor, bundesliga'da rekortmen orta saha calim yemede
- baskiya gitmiyor, onde basip top kazanmiyor
- top calma ve sahipsiz top kazanma istatistikleri vasat, ikili mucadele gibi ortalamanin bi tik alti
- araya girip pas kesme ve top uzaklastirmada elit seviyede :asd:

bunlar fotmob istatistikleri, hepsi bu sezondan
geriye gidip bologna zamanina baktim ben bu kadar kotu hatirlamiyodum cunku oyuncuyu

bologna zamani cok daha fazla dribbling yapiyormus ve cok daha basariliymis dribblinglerde, wolfsburg'da birakmis denemeyi, yapinca da cok basarisiz
bologna zamani cok daha fazla kilit pas atip buyuk sans yaratiyormus, wolfsburg'da tehlikeli pas atmiyor hic
bologna zamani ikili mucadelelerde ortalama ustu bir oyuncuymus ama havada daha zayifmis

anlasilan bu svanberg yerinde saymis hatta yerinde saymaktan beter geriye gitmis
hosgeldin cuesta bebek diyoruz svanberg'e
11 basladigi herhangi bir lig macinda puan kaybi garanti gibi gorunuyor
Passed Out Reaction GIFs

İlk maçta juventus ataklarını sakatlıktan sonra düşüşte olan defans bilmeyen svanbergla savusturamazsin

Ekli dosyayı görüntüle 314215

asprillayı üfüren herif iki gün önce svenbergi de söylemiş. ulan harbi önce zakaria düştü sonra bu.

bari jensen gelse :D
Bu önerilen isimler içinden Okan Hoca yı tanıyorsam kendisi aslında Zakaria yı istemiştir. Ama başkan o parayı veremeyiz diyince bence o topu yönetime attı, kimi alırsanız alın o zaman diyerek . Dünkü basın toplantısındaki transfer ile ilgili soruya karşılık, memnuniyetsiz tavrı da buna işaret ediyor bence

Gidin zabiyi alin. Klopp red bull gurubu bile istemis. Bu cocuk kötü olamaz. Bikerede cakma degil gercek wonderkid alalim. 30m€ oulayi veren buna 20m€ verir. Cuesta jelertlere vermesini biliyorsunuz, bikerede gercek potensiyel olan birine verin.

Alamiyorsaniz kapatin transferi, svanberg filan gerek yok ozaman berkani tutaydiniz.

Nedir hangi çöpü sapliyorlar şimdi bize belli oldumu

Ben Jacobs rezil kaynak
Ugarte falan gelmez

Chris Wheeler da cok iyi kaynak

Leipzig 16 verip almış çok süre vermemiş, kiralık + opsiyonlu deneyin işte her şeyi de biz mi söyleyelim mr.kavuk

Bi yandan hocaya da müstehak böyle başkan elit elit dedin durdun sıçtın transfer konusunda al şimdi hahahahh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt