Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.667
- 1.641
- 1.313
Ugarte nasil olacak unitedda fazla orta shaa yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gelsin mi diyorumKral ortasahanda İlkay falan var hamur kıvamında. Dizi haşat olmuş adam sana ne katacak 11’i de yok.
Zaten onun zekatı ile geldiler buraya kadarErden Timur vizyonunun zekatını verse hayatı değişecek çok adam var yönetimde. Para varken transfer yapamayan bu yönetim parasızken bizi ptt ye düşürür.
Leminanın performansı konusunda katılıyorum, ancak takımın oyununu çözmüş, adapte olmuş ve PLde oynamış bir oyuncu. Bu oyuncuyu kesebilecek bir adamı kulübü göndermek istemedikçe Ocak transfer döneminde almak çok zor. Zaten CL seviyesinde max 4, min 2 maçımız kaldı, kalanı Süper Lig olacak. Bu dönemde Leminayı her 3 maçın ikisinde kullanmamızı sağlayabilecek bir genç bulabilsek olurdu, ama bizim taraftar ve kulüp ortamımız buna hiç uygun değil. O yüzden topu ayağına aldığında saçmalamayacak kadar tecrübeli bir isim almak da mantıksız değil.Lemina' yı seviyoruz da bu kadar abartmaya gerek yok. Bu takıma gerçek bir 6 numara gerektiğini ilk sezondan beri söylüyorum; ondan başka 6 numara denemedi bile; nereden biliyorsun ismi geçenlerin kesemeyeceğini? Ki Lemina eski dayanıklılığında olmadığı için EPL de son dönem stoper oynatılıyordu ve şu anki fiziksel durumu geldiğinden daha geride. Zaten hoca da telaffuz etmemiş olsa bile kendisini fiiliyatta stoper mevkiinin ilk alternatifi olarak kullanıyor ve kullanmaya devam edecek.
Eğer hiç olmazsa standart bir 6 numara transferi yapılmazsa, takım kritik maçlarda epey zorlanacaktır. Bunun baş müsebbibi de tabii ki hocadır. Nasıl da iddialıydı ''Müthiş kadro kurduk, artık top bende'' derken? Hala Singo' nun dönüşüyle iki oyuncu birden kazanmış olduklarını söylüyor. Oysa takıma ayrı ayrı sağbek ve stoper lazımdı ve Singo' nun toplam maliyetine, Singo' dan daha iyi bir sağbek ve daha iyi bir stoper alınabilirdi...