Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize macinda okan: mattiasin ufak agrilari vardi o yuzden bugun bizimle degil. Onu seviyemize hazirlayip öyle sahaya surecegim

İnşallah iyi oyuncudur. Ben kuzeyli futbolcuları sevmem. Ön yargımı kırar umarım

Yahu okan denen yetersizin kesemeyeceği oyuncular aldıracağı en baştan bellydi.
Kante çok net fark yaratır.
Bizde gittik göz göre göre bize uymayacak kafada futbolu bitiren ilkayı aldık.
Gidin Sön dört senede yapılan ve tutmayan transferlere bakın başımızdakilerin ne kadar kepzae ne kadar çapsız olduğunu görün.geçen süreçlerden falan bahsetmiyorum bile.
Bunlar erden timurun getirdiği gardi olmasa osimeni rüyalarında göremezdi.

Ama maçtaki tribünlere bakıyorsun,genel kurula bakıyorsun artı Galatasraylı yorumculara bakıyorsun hiçbirşey olmamış gibi takılıyorlar.Bize bu yöneticiler müstehak..

Bari u23 kontenjanına armando vitaminsizini değilde başka birini kiralayın.

Yazın genel kurul dursun'u göndermezse takımın ismi ozbekspor olsun. 2 kardeş bakkal dükkanına çevirdi koskoca takımı.

Adamlar kante guendizi aldı, sen gidip çöp aldın geldin tebrikler dursun özbek tebrikler okan buruk

Görüşülen diğer iki oyuncunun svanbergten bile çöp olma ihtimali epey yüksek

Genc oyuncu iṣi de boṣ. Okanin o genc oyuncuya ṣans verecegini mi saniyorsunuz? Vah benim saf renktaslarim

Almanya'nin küme düşme hattında ki takımın yedeğini alıyorlar ya inanılmaz. Dursun yazın kovulmali bu yaptığı hainliktir.

En sevmediğim laf menajer önerisi yav sofa score dan bile yuz tane adam bulursun bir haftada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt