Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Les gibi giden wolfsburgda rotasyon olan 27 yasindaki bir adamdan tam olarak ne bekliyorsun sadri ? İlla izlemek mi lazim..
Yasi 22-23 falan olsa yine amenna diyecegim
Aga ben farklı bir şeyden bahsediyorum
İyi transfer iyi topçu demedim ki
Bok gibidir büyük ihtimal ama bilmeden eleştirmeyi saçma buluyorum

ben de diyorum ki oyuncu değil oyuncu profilini eleştiriyorum. şu şartlarda şu oyuncuyu almak sana da zarar oyuncuya da.
Oyuncuyu bilmene de gerek yok. Bu yasina kadar kariyeri belli. Bundan sonra ne olacak? Burasi Galatasaray! Bir de elit adam alacagiz deyip bunu getiriyorlar. Allah belanizi versin.

Profil olarak da kesinlikle haklisin.

Adamlar yeteneksiz falan değil, hepsi kendi şirketleri işleri vs varken bu takıma yönetici oluyorsa,elbette fırsat bulunca bunu değerlendirecekler. Bu açıdan gayet de becerikliler.
Hiçbiri bu takımızı sizin bizim gibi karşılıksız sevmiyor, sadece bunu söyleyim gerisini anlayın. Cuesta lar, menejer önerisi çöpler vs gerçekten takıma seviye atlatsın diye mi alınıyor sanıyorsunuz

Yönetimde kalabilmek için 1-2 tane ana omurgaya Osimhen vs gibi oyuncu al ve yerini sağlamlaştır. Sonra da gelsin Cuesta lar, gitsin Svanbergler, menejerler, komisyonlar..

Kavukcu okan buruğun arkadaşı mesela olayın kötülüğünde hoca ve arkadaşı kavukçuda odun kömür atıyor kötülüğe.Kendi şirketleri 1 milyon euro zarara girsin çıldırırlar ama iş vatandaşın paraya gelince harcaması kolay.

şu listeye dubois, angelino,adekugbe ve köhnü yazmak tamamen listeyi şişirmeye yönelik bir hamle olmuş.

köhn genç sol bek olarak ucuz fiyata geldi. angelino burada olmadı sadece. dubois’te sakatlanıp formayı kaptırdı, geldiği şartlarda iyi transfer deniyordu. adekugbe ise deprem nedeniyle deprem yaşanan illerdeki takımlara özel olarak çıkan kuralla geldi.

kaça gelmiş kaça gitmiş banane yaw şunların hangisi gs seviyesinde seni tatmin edecek futbol oynadı

Svanbergmi? Size küfür edip ceza almayi göze alamam, insallah yakin zamanda kurtuluruz hepinizden

Suan siltanen alinsa yine fazla tepki olmaz. Genc aliyoruz deniyoruz deriz ama svanberg ne yav.

Marcao da küme düşen takımda stoperdi almıştık.

Oyuncu kötü olabilir ama bu mantık yanlış.
geleceğe yönelik hamle değil.
şuan katkı sağlamak için düzenli oynayan formda bir isim değil
üst seviyede üst seviye performans vermiş bir isim değil
düzenli oynayan bir isim değil.
sağlık olarak güven veren bir profil de değil geçen sene dizi gitmiş.

düşmeye oynayan takımın yedeği. nesine avunucaz?

İSTİFA dursun özbek istifa

Kandiliniz mübarek olsun... Bu akşam bol bol dua edelim beddua yerine... Allah sizlere akıl fikir versin... bizlere de akıl sağlığı inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt