Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O aldıkları çöp herif yüzünden puan kaybedersek o zaman bahanesi ne olacak çimler uzundu rüzgar vardı der artık.

Yav allah aşkına şu adamı süper ligden herhangi bir anadolu kulübü alsa helal olsun iyi iş yapmışlar bile demezsin. Dursun senin var ya

1770053474238.webp

Fm bile dedigimi dogruluyor. Tamamiyle düz bir cöp

Bi keresinde de yine orta sahasızlıktan kırılırken bol dövmeli bi lavuk bulup getirmişlerdi, adını unuttum şimdi. Dümdüz bi herifti, bizden sonra bi daha da adını duymadım zaten.

Svanbergte geldikten sonra Okan, çok güzel kadro kurduk istediğim tüm oyuncular alındı bundan sonrası bende diyecek

Berkanı arar hale gelmek ne demek, Berkanı bedava gönder, daha beterini para vererek al. Hain olsan bukadarını da yapmazsın. Bakın HAİN diyorum, hain olsa buladar kötülük yapmaz.

Dün maça gidip yönetime tek kelime etmeyen taraftara az bile yapıyorlar. O stat başlarına yıkılmadığı sürece korkmazlar taraftarla dalga geçmekten.

Svangerg sırf alınmak için alınıyor işte zoraki güzelleme yapmaya, tutunacak bir dal aramaya gerek yok bu transfer için.

Ngaha biz niye almadık ya

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen kaanı bildiğin için bu örneği verebiliyosun işte anladın mı :)

Burda svanberg bilinmeden eleştiriliyor
Bil yine eleştir
Geçen sene Cuesta için de benzer yorumları yapanlar vardı ve sövmüştük

Şimdi de sana mı sövelim

Wolfsburg'un yedek topçusunun alınmasına yürüyüş yapılmalı, şu an tepki falan yok ortada.

Sosyal medyadan edilecek küfürlerle yeni gelecek oyuncunun bonservisini çıkarma hamlesi olarak okumak istiyorum süreci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt