Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.106
- 12.316
- 1.823
Bu gelen adam cuestadan çöp ben size diym
Çöp bile değil ilk oynadığı maçta top ayağına dolanıp golü yedirecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gelen adam cuestadan çöp ben size diym
Gülerek çok geniş kadro kurduk kimi oynatacağım şimdi bundan sonrası bende diye kim sırıtıyordu
Geçen sene Cuesta için de benzer yorumları yapanlar vardı ve sövmüştük
Şimdi de sana mı sövelim
Wolfsburg'un yedek topçusunun alınmasına yürüyüş yapılmalı, şu an tepki falan yok ortada.
Hah, yaşa. Pulgar evet.Pulgar malı o koşmaya tenezzül etmezdi sürekli tripliydi.
Millet anlamaz belki simdi. Werder Bremen kume dusme siralamasinda Wolfsburg’un rakibiWerder bremen forumlarında svanberg gidiyo diye üzülüyolar
İtiraf edeyim, cuesta eleştiriye erken diyen bendim. Demek küfrettin haa? Alacağın olsun reisGeçen sene Cuesta için de benzer yorumları yapanlar vardı ve sövmüştük
Şimdi de sana mı sövelim
Wolfsburg'un yedek topçusunun alınmasına yürüyüş yapılmalı, şu an tepki falan yok ortada.
Aynı şey değil kiTamamen böyle oldu ve sonunu hepimiz gördük.
Bu halde derken zaten takımın halinde kötü bir şey yok bence. Kötü bir transfer dönemi geçiriyoruz sadece ve burada sebep nasıl 1. sırada Okan hoca oluyor onu anlamadım
yok yav etmedim, dalgasına diyorum.İtiraf edeyim, cuesta eleştiriye erken diyen bendim. Demek küfrettin haa? Alacağın olsun reis
Diğer 2 oyuncuyu merak ediyorum. Onlar kim acaba?
Diğer 2 oyuncuyu merak ediyorum. Onlar kim acaba?
hele y.ma bak. Dünyada 3 tane oyuncu var zaten mk ya. Ulan transfer sürecinde 10 bin tane oyuncu transfer oldu 10 bin lan.Tamam dursunu en iyi sen yaliyorsun. Hemen plaket takdim edelim arkadasa gsc olarak
Burhan Can Terzi: "Başkan Dursun Özbek için 'Para harcamak istemiyor, bu yüzden A plus oyuncular alınmıyor' deniyor ama bunun aslında geçerliliği yok. Seçime de dayandıralar var, gerçeklik payı çok yüksek değil. Dursun Özbek Gueye'yi reddetti çünkü 40 milyon euro isteniyordu. Oulai'yi 'Para harcamamak için istemiyor' kısmı çok doğru değil çünkü 25 milyon euro'luk teklif yapıldı. Fofana için de bütçe ayrılmıştı ama anlaşılmamıştı. Burada Dursun Özbek para harcamak istemiyor gibi bir durum yok. Gereğinden fazla para harcamak istemiyor kısmı ise doğru."