Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Nhaga olaki gelirse direk 11 olmaz , gelişime açık oyuncu olur. Toreira veya Sara 'yı kesemz şu an o çocuk. Ama Aspirilla gibi sonradan girer yavaş yavaş hazırlanır.

iç sahadaki maçlar garanti mi oluyor onu anlamadım

deplasman-iç saha olayı çok abartılıyor, takımın oynarsa kazanırsın

samsunu kaç yıldır yeniyoruz deplasmanda, keza trabzonu da
Tabi ki garanti olmuyor ama biz zaten tükettik avantajı. Hem de evimizde kaybettik. Derbi kazanamadık, Antep'e puan verdik.

Geçen tüm sezon 1 m 5 b varken şimdiden 1 m 4 b var ve bu deplasmanlara gideceğiz.

Geçen yazdığım gibi, oyuncular bu sezonu kişisel mesele haline getirip formunun üstüne koymadığı sürece avantaj Fb'de.

İyi oyun kötü oyunu geçtim, şampiyonluğu daha çok isteyen taraf biz değiliz şu haftaya kadar. Fikstür de bizden yana değil işte, realite bu.

Tabi ki garanti olmuyor ama biz zaten tükettik avantajı. Hem de evimizde kaybettik. Derbi kazanamadık, Antep'e puan verdik.

Geçen tüm sezon 1 m 5 b varken şimdiden 1 m 4 b var ve bu deplasmanlara gideceğiz.

Geçen yazdığım gibi, oyuncular bu sezonu kişisel mesele haline getirip formunun üstüne koymadığı sürece avantaj Fb'de.

İyi oyun kötü oyunu geçtim, şampiyonluğu daha çok isteyen taraf biz değiliz şu haftaya kadar. Fikstür de bizden yana değil işte, realite bu.
fikstür tam tersi olsa da önemi yok, her şey bizde bitiyor

istersek alırız, o konuda haklısın biraz daha iştah lazım

İki video arasında tercihim şurası;

1770060227684.webp

Su an bizi dusurdukleri durumu izah etmek icin aci bir gercegi yazayim..Almaya calistiklari adamlar svandberg ve nhaga ..
Bu 2 isim saadettin sarana ver yarin oglende istanbulda olurkar o kadar net soyluyorum.. Bu adamlari almak icin herhangi bir yoneticilik vasfina falan gerek yok..Nhagayi cozmeye calisiyorkar demek bile basli basina rezillik

Svanberg olduysa ağalar ben herifin italya geçmişinden ötürü fena oyuncu olmadığını düşünüyorum

Fatih hocanin listesindeydi 2020 2021 de ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt