Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun abi bu bölüme yazdım kusura bakma konudan bağımsız, ben genel dünya haberleri kategorisine yazamıyorum rütbesel bir limit mi var orada acaba.

Lookman Atletico'ya gitmis.

1 gunde aldi fb diye yangin yapmistin gecen gun. Sakinlik bu yuzden onemli.
Atletico işi çözülmeseydi zaten şu an yangın x5 filan olurdu Kante, Sidiki aldılar muhtemelen forvet alacaklar sorun onların ne yaptığından daha çok biziz takım 3 puan önde hiçbir aksiyon alınmıyor iç sahada fenere yenildiğin taktirde kalan maçların hepsini kazansan yine şampiyon olamıyorsun rakibin eline bakacaksın.

Bu yönetim varken ben sakin olamıyorum.

Ya Umut ne anlatıyorsun kardeşim sen. Seni bir şirket isteyip 5 katı maaşını verse sirkettekiler sana mı küfür eder seni alana mi? Yapma gözünü seveyim adama vermişler tabi kabul edip gelecek fasulyeye mi oynicak burada bizim ahmaklari protesto edin. Gayet haklı tepki diyor bide akıl tutulması mi yaşıyorsunuz nasıl taraftarsiniz siz? Yöneticileri istifaya çağırin. O formayı oyuncu giydikten sonra desteklemekten başka yapacak bişeyimiz yok böyle daha mı iyi olacak sanıyorsun hey Allahım akıl fikir ver
Bazi insanlarda sinirden dolayi akil ve mantik kismi kapaniyor. Baska bir seye donusuyorlar.

Bu sezon Lemina nın oynadığı her maçta illa ki bir kere bacağını tutuyor biz stad da televizyonda hop oturup hop kalkıyoruz sakatlanacak diye ama hala wolfsburg un yedek orta sahası ile anlaşıyoruz valla kafayı yicem

Transfer dönemi başlamadan önce yönetimin ve hocanın verdiği tüm demeçler taraftara yapılan tabire caizse Lovebombing gibi bir şey oldu fakat her manipülasyonun ardından bir uyanış gelir ve şuan takke düştü, kel göründü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt