Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is oulai ile biter ama neden illa trabzon ve yüksek bonservis. Var bu isin icinde birseyler.

Bu abdullah iyi dursun kötü olayı okanı yer

okan abdullahla bir olup gs başkanını hedef alma akıllı ol

Bu is oulai ile biter ama neden illa trabzon ve yüksek bonservis. Var bu isin icinde birseyler.
Trabzonspor'un ödemesi gereken 30 m euro para varmış ve bizim kasada Florya, Riva ve diğer gelen para anladığım kadarıyla bir kısmı bankada duruyormuş siyasilerde o taraftan alıp bu taraftaki borcu kapatmak için kullanma fikrini sunmuş.

Şunu giyen adamdan vizyon bekliyoruz. Suç bizde.

6d289815cf98f0be3600d1e487b47e42.jpg

Ee napti bunlar simdi? Araplarda da kapandi

Transfer sezonunun başından beri olanları gün gün anlattım size. Ben ocu bucu değilim ama konunun buralara gelmesinin tek müsebbibi net bir şekilde başkan Dursun Özbek..Okan hocanın listesi çok iyiydi , u23 listesi ayrı iyiydi..++++

Abdullah Kavukçu geçenki İtalya seyahatinde Keita , Lookman , Fofana , Almada gibi bir çok isimle imza aşamasına gelmişti.Dursun Özbek hepsini maddiyattan dolayı veto etti.Kimi getirdilerse veto etti.++++

Şimdi de Okan hoca alınacak oyunculara bunlar Lemina - Torreira’dan iyi değiller. Bunlar gelecekse ben yine Lemina-Torreira ile oynarım diyor.Abdullah Kavukçu hoca ile başkan arasında kalmış durumda. Svanberg ve Nhaga gelirlerse taraftarı susturmak için gelecekler. ++++

TRANSFER SEZONUNUN ÖZETİ BU

@Tolgahannn1905

Bu ne tavir yav? Kendini Pep bizide limitsiz bütcesi olan Manchester City mi saniyor? Bazen kadro genisligi icin oyuncu alirsin ve bunlar ilk 11 oyuncularindan tabi bir tik kötü olur. En iyi ihtimal bu adamlar genc olur ve onlari Torreira ve Lemina seviyesine gelisterme senin görevin olur.

Bizden sonraki calistirdigi yerde böyle tavir gösterirse erkenden kovarlar hocayi. Diyelim bizden sonra Lazio, Bologna, Betis, Sociedad, Lille tarzi takim kendisini hoca olarak getirdi. Orda bizdeki gibi para harcayabilecek mi saniyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt