Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir anda fakirleştik sanki transfer bütçesi 1 milyon euro günlerine döndük.

Bari gidin şu söz verenlerden parayı alın 5 milyon euroya birini kiralayın opsiyonu 40 falan sallayın nasıl olsa ona bakan yok

Rezan Epözdemir : "Galatasaray Victor Osimhen 'i alırsa ben şahsım adına 2.500.000 € vereceğim." İbrahim Seten : "Eğer Osimhen alınırsa 2.500.000 € de ben vereceğim."
Transfer piyasası inanılmaz yükseldi ama biz de daha bu yaz 75 milyon euro bir oyuncuya verdik. Üstüne de Singo ve Uğurcan aldık, orası da 60 milyon euro. Bu düzende bir 30 daha vermek saçmalık olurdu ama yönetimin söylemleri beklentiyi çok yükseltti.

Trabzon'a 40 milyon domalmak mı?

dursun%C3%B6zbek-sevin%C3%A7.gif

Pisliklerin hepsi salliyor. Meydan bos nasılsa

Arapzonu adam yerine koyup bu paraları veren yönetim derhal istifasını vermeli. Ulan tarihinin en iyi büyük başarısındaki en iyi oyuncunuzu zamanında 5 milyona aldık, takıma bak 40 milyonu beğenmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kutucu’yu Oulai’den bağımsız çakmışız galiba TS’ye.

beyler portekizde isimi ogrendim saka degil

Müthiş olur ama imkansız. Benfica'nın 12 milyon + paya zorunlu satın alması vardı. Kiralık o yüzden imkansız zorunluya verebilirler diyeceğim neden versinler.?

Trabzonspor'dan ricam Nganga ve 10 numara işine önem versinler muhtemelen Sara sonrası bi 10 numaraya ihtiyaç olacak.

Yaza Batagov'da fena olmaz.

Bizim arazide is yapan, projelerde trabzonspor uyesi muteahhit falan mi var ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt